Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +220
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@AnonimoweMirkoWyznania: podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami (mam żonę i dwójkę dzieci
@piastun: musicie być zajebiście szczęśliwi ze sobą, skoro tak mówisz ( ͡° ʖ̯ ͡°) smutne to.
Dobrze, zrozumiałem, że jesteś debilem? Bo tak by wynikało z Twoich własnych słów.
Raczej chodzi o ludzi , czasami rozmawiam z dziewczynami z którymi się umówię i pytań o wcześniejsze randki. Każda ma w swoich opowieściach dwóch , trzech asów którzy z tym podejściem zawsze będą sami.
Debil to raczej ten co zrobił źle ale nie potrafi sie do tego przyznać
@to_juz_przesada: Wywnioskowałaś, że para nie jest rzekomo ze sobą szczęśliwa, przez trzy krótkie zdania napisane na wypoku? Bkzcb
Sama jesteś przeciwniczką szybkiej i zbyt pochopnej oceny innych przez wykopków, a robisz to samo. Hipokryzja level master. Smutne to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Sugerowałbym oddzielenie opinii od faktów, to po pierwsze.
Po drugie, po prostu zabawnie to
nic nam nie mowi to czy @piastun jest szczesliwy czy nie
ja mam zone, mam dzieci, jestem mega szczesliwy
ale jakbym tego nie mial to na bank zylbym sobie rownie dobrze, wygladam ok, zarabiam w cholere, mam gadane
moze i byloby to puste zycie, ale na pewno bym sie ostro bawil:)
i nie zamienilbym sie teraz, wole swoje obecne zycie, ale
Jeżeli staramy się dobrze wyglądać róbmy to dla siebie, nie dla kogoś. Przede wszystkim my czujmy się dobrze
@wykopowy_brukselek: nic dodać nic ująć :), a tak to pozostaje tylko sobie myśleć co by było :).