Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: czujesz wstręt - czy słusznie? Raczej nie. Jednak pewnie już tego nie przełamiesz w sobie i będziesz sie czuł zawsze ten gorszy, patrząc na nią. Chyba w tym wypadku lepiej od razu sobie odpuścić i znaleźć dziewczynę, z którą lepiej sie będziesz dogadywać i z ktora będziesz miał czysty układ.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ten wstręt, który czujesz spowoduje frustrację a potem niepotrzebne kłótnie i spiny. Według mnie lepiej daj sobie z nią spokój i poczekaj na inną. Nie mówiąc o tym, że wspólne spotkania waszej trójki (ciebie, kumpla i laski) też będą dziwne dla was wszystkich.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: widocznie Twojego kumpla nie traktowała poważnie, jako materiał na męża tylko jak "ciacho" do zaliczenia. Wydaje mi się że w jej oczach Ty reprezentujesz coś więcej niż samca do poruchania się.

Ja bym się tylko zastanawiał czy ona się nadaje na żonę, ale z tego co piszesz wnioskuje że Ty sam nie wiesz czego chcesz, a w zasadzie to chodzi Ci głównie o rozpuste.

Wy wszyscy z waszą obyczajowością
  • Odpowiedz
BogataStara: Ty sprowadzasz wszystko do wygladu, wydaje ci sie ze skoro on jest przystojny to szybko poszli do lozka a ty nie jestes taki przystojny to poszliscie po miesiacu. Tu chodzi o to jakie ty emocje budzisz w kobiecie, jezeli jestes charyzmatyczny, potrafisz rozmawiac w kobieta, dzialac na jej emocje to i czasami szybciej dojdzie do spraw lozkowych. Moze miedzy nimi byla poprostu chemia. Sama mam 2 znajomych ktorzy nie sa
  • Odpowiedz