Wpis z mikrobloga

mam 6.700 coinów. kiedy to będzie warte miliony dolarów bo nie wiem co z tym teraz robić
#mircoin
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kvvach: Jest takie coś jak rynek w porfelu. Są tam wystawione książki i inne rzeczy za mircoiny. Mozesz zajrzeć za jakiś czas może pojawi się coś nowego. Możesz też rozdać osobą w formie napiwku i docenić czyjś wpis bardziej niż tylko plus, wiele osób się ucieszy, są skrypty które dodają funkcjonalności do wykopu i np widać kto się bawi w mircoiny, przeszukaj tag lub zajrzyj na youtube poradniki
  • Odpowiedz
@ Musisz przelać z community na portfel jakąś część mrc. Później musisz wykonać jakąś akcje za te mircoinynp możesz w lewym menu ustawić informacje o koncie, np możesz nazwać kvvach i nacisnąć oblicz opłatę i wyślij. Bądź inna akcję z tam opisanych. Tylko musisz się zalogować do portfela przez słowa, które musiałeś gdzieś zapisać
  • Odpowiedz
@kvvach: nie no mirek co ty gadasz, w innych krypto jest tak samo prosto, jak nie prościej, ściągasz portfel na komputer i już masz wszystko czego potrzebujesz, jak chcesz mieć trochę crypto to albo je kupujesz za inne krypto/fiat, albo odpalasz koparkę na swoim komputerze, co jest nawet prostsze i mniej wymagające niż postawienie masternoda w MRC
  • Odpowiedz
@ZjemCiNoge: no to mnie osobiście irytuje w crypto, że trzeba nowy portfel do innej waluty i gdyby się w to bawić to konczysz z setkami portfeli i haseł nie do zapamiętania. a koparki też mi się nie udało nigdy odpalić poza gamerhash
  • Odpowiedz
@kvvach: obiektywnie sprawa jest bardzo prosta, ale, żeby cokolwiek zrobić to potrzeba odrobiny samozaparcia, ja za samo to, że mi się chciało dostałem zwrot kasy za kartę graficzną na której gram sobie do dzisiaj i jeszcze jestem parę stówek do przodu, ogólnie poletzam zainteresować się tematem
  • Odpowiedz