@ZnienawidziszMnie: Burger jak burger, ale takie domowe frytunie z porządnym keczupem to bym cym cy rym cy ram pam pam cia ram ciam ciam pa ram( ͡°͜ʖ͡°)
@ZnienawidziszMnie Bułki bez smaku, ser nie jest stopiony, mięso pewnie też z paczki, zgaduje że za sos robi keczup i fryty z zamrażarki.. To są dopiero suche wióry :D
@MakuZo hamburgery są gotowe z lidla ja tylko dołożyłem pomidora, ogórka, keczup i naszą ulubioną cebulkę. Także można uznać że wszystko jest z paczki ale mimo wszystko mi smakuje :D frytki też kupione z lidla z zamrazarki a sos dobrze zgadłeś że keczup no nie bez powodu stoi obok ale nie przepadam za innymi sosami do frytek ( ͡º͜ʖ͡º) dziękuję za
@Marakuja przykro mi ale dziś już wykorzystałem limit przelewów dla horych zwierząt i dzieci, możesz ewentualnie podać dane to zrobie przekaz pocztowy ( ͡º͜ʖ͡º)
źródło: comment_xduTaNcC5otnmjJvfs1HsGzMDinW2out.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Bułki bez smaku, ser nie jest stopiony, mięso pewnie też z paczki, zgaduje że za sos robi keczup i fryty z zamrażarki.. To są dopiero suche wióry :D
@MakuZo hamburgery są gotowe z lidla ja tylko dołożyłem pomidora, ogórka, keczup i naszą ulubioną cebulkę. Także można uznać że wszystko jest z paczki ale mimo wszystko mi smakuje :D frytki też kupione z lidla z zamrazarki a sos dobrze zgadłeś że keczup no nie bez powodu stoi obok ale nie przepadam za innymi sosami do frytek ( ͡º ͜ʖ͡º) dziękuję za