@Amelcio: darmowe czyli bez wartości? ( ͡°͜ʖ͡°) Amelcio scamuj dalej ale u siebie Wygrałeś czarno zaszczytne miejsce, gratulacje za kompetentna wypowiedz w temacie ( ͡º͜ʖ͡º) Krypto musi mieć wartość by była coś warta ;)
@theromanpolan: marzenia ściętej głowy, rozmawiałem z nim przez chwilę na telegramie, widać na pierwszy rzut oka, że gość prosto z MLM wpadł w świat krypto, najbardziej mnie rozśmieszło jak poprosiłem o jego dane, żebym mógł go zweryfikować, to podał mi adress swojej strony facebookowej Mano World XDDD i powiedział że nie liczy się kto stoi za projektem, bo przecież BTC odniosło taki sukces a do dzisiaj nie wiadomo kto jest
@wooojtassss: kundle szczekają a karawana jedzie dalej ( ͡°͜ʖ͡°) Wykop Coiny rozdajemy za darmo ale można je tez kupić bo tworzymy krypto o wartosci Co do ilości wszystko jest na stronie i jak zwykle mijacie się z prawda ( ͡°͜ʖ͡°) Ale karma do was wróci już niebawem za to całe szerzenie głupoty i ignorancji ;) pokazujecie swoje prawdziwe
Spośród wszystkich plusujących wylosujemy 10 osób które otrzymają po 1000 Wykop Coinów!
Losowanie w poniedziałek o 12:00!
Zapraszamy też do dołączania do Wykop Coina, każdy kto do nas dołączy może nadal otrzymać po 1000 Wykop Coinów:
https://wykopcoin.pl/dolacz/
Już wkrótce opublikujemy nowe info na temat kopania Wykop Coinów, dalszego rozwoju projektu oraz opisy i tutoriale wszystkich funkcjonalności!
Wykop Coiny!
https://wykopcoin.pl
#wykopcoin #wykop #kryptowaluty #rozdajo #losowanie #konkurs
źródło: comment_Bs1WpUCdb7AE6uYlmbVsNwN2XqcDDNAR.jpg
PobierzWygrałeś czarno zaszczytne miejsce, gratulacje za kompetentna wypowiedz w temacie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Krypto musi mieć wartość by była coś warta ;)
Wykop Coiny rozdajemy za darmo ale można je tez kupić bo tworzymy krypto o wartosci
Co do ilości wszystko jest na stronie i jak zwykle mijacie się z prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale karma do was wróci już niebawem za to całe szerzenie głupoty i ignorancji ;) pokazujecie swoje prawdziwe
źródło: comment_JvSc2SEBBawUZslQ1xh8ooPjqroLigXR.jpg
PobierzOtrzymujecie po 1000 Wykop Coinów! (
Komentarz usunięty przez moderatora