Wpis z mikrobloga

@integrator123: Dzięki za tą wypowiedź, jest trafiona w punkt. Niestety wątpię, że kobiety, które dostają kupę uwagi (nawet jeśli nie w realnym życiu, to niech spróbują napisać, że szukają kogoś do rozmowy tutaj, to dostaną od razu 50 wiadomości XD), są w stanie zrozumieć sytuację kogoś, kto jedyne, z czym się spotkał w życiu, to odrzucenie. Wiem, że ChadWawa ma trochę inne podejście, niż przegryw (bo on nie szuka sobie
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova:
ta, sciema xD losowym stwierdzeniem podwazasz badania naukowe i psychologie ewolucyjna XD no typical normie.
2: oczywiscie ze nie ma, ale kazdy ma swoja rozna atrakcyjnosc i od niej zalezy jej sukces w relacjach damsko-meskich(w tych ma krytyczne znaczenie w mlodym wieku), ale tych zwyklych miedzyludzkich tez.
3: kto powiedzial, ze jestem samotny?
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova:

Ad. 1. On ma racje. to prawda statystyczna
link
Ad. 2. Nie. Facetów kobiety dzielą raczej na ogierów i frajerów, może nawet podświadomie. Nie zmienia to faktu że nie każdy człowiek jest normalny (chciaż zależy jak zdefinuiujemy normalność).
  • Odpowiedz
@integrator123: coo xd ty widziałeś mój komentarz? Napisałam, że na depresję się choruje, a chandrę miewa, zero słowa o reszcie. Ja mam gdzieś wasze płacze o dziwki, więc mnie nie wołaj do swoich fantazji xd
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: Widzę zaprzeczenie mocno. Nie martw się, mi zajęło lata zanim w pełni zrozumiałem zgniłą rzeczywistość w jakiej żyjemy. Tobie też pewnie zajmie, albo zignorujesz i zracjonalizujesz sobie to wszystko "a tam j----e n---------e przegrywy jedne o----------ą jakieś tam fałszywe badnia!!!" i zapomnisz :)
  • Odpowiedz