Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +150
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

witam12 +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

i koniec.. wszyscy pogrążeni w żalu. Nie da się ukryć ze będzie w kit trudno..moja mama załamała się, odnowiła kontakt z siostra z Niemiec. W związku z tym postanowiłem umilić weekend mamie i kupić bilet do frankfurtu na ten weekend. Ciocia obiecała się zająć mama.. tyle póki co możemy zrobić. Dajcie kilka plusów .. sam siedzę załamany. Dla jednej z osób która zaplusuje przygotuje mała niespodziankę z Frankfurtu. Dajcie znać gdzie ciocia może zabrać mamę aby ten czas umilić jej jak najbardziej.
#rozdajo #niemcy #rodzina
To musi być b8
@Gkreft W takim razie trzymaj się trzeba być silnym ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Który dokładnie region - Nadrenia-Palatynat czy Hesja (patrząc na lotnisko docelowe)?