Wpis z mikrobloga

@sebagohamalysz: Jak się poczyta hyperreal to najwięcej osób uwala na NL. Podobno ceny najniższe, ale ryzyko najwyższe. Szczególnie jak zamawiasz śmierdzące zioło. Ktoś kiedyś pisał, że na 4coins można było robić wpłaty gotówkowe na poczcie, w pełni anonimowo. No i jeszcze ktoś kiedyś mądrze napisał, że trzeba liczyć się z tym, że ci kasiora przepadnie, bo albo market padnie, albo przesyłka nie dojdzie i nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz: dlatego zawsze mozna kupic btc w jakims kantorze i wymienic na jakas anonimowa walute typu monero lub wymienic na jakiejs wymieniarce na jakakolwiek inną, co prawda jakas tam prowizja jest pobierana, ale za anonimowosc się płaci
  • Odpowiedz
@Tik3rX: no da się da, jak komuś się chce kombinować. ja napisałem o najprostszym sposobie.

btw. do wszystkich plusujących- niby na dreamie istnieje ta opcja szyfrowania w wiadomościach (automatycznie), ale jednak moim zdaniem lepiej i tak szyfrować ręcznie swoje poufne dane.
  • Odpowiedz
@Tik3rX: z tego co wiem, to dlatego, bo jest obowiązek weryfikacji klientów. tak jak napisałem, jeżeli komuś się chce, to można spróbować to obejść przykładowo kontem na słupa. ale dla mnie to jest przesadna megalomania (jeżeli ktoś zamawia 5g trawy xD)
  • Odpowiedz
@zasadzka01: szczerze mówiąc, to nawet ciężko zweryfikować czy dany vendor jest legitny. nawet jeśli ma dobre oceny, to czasem robią tak (szczególnie na dreamie) że wysyłają paczkę dopiero po wystawieniu 5 gwiazdek.
no ale jednak to moim zdaniem nadal lepsza opcja niz kupowanie u sebixów na ulicy.
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz: No widzę że mamy eksperta :D To skorzystam. Nie orientuje się w aktualnych marketach od dawna i miałbym kilka pytań:

Jak tam teraz ze stabilnością/dostępnośćią? Nie DDoS-uje się już konkurencja na wzajem do oporu? Nie ma sytuacji że market nagle znika na kilka dni?
Dalej co kilka miesięcy jest ucieczka handlarzy na nowy market? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A może załatali luki w torze i
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz: Jak wygląda sprawa z bitcoinem i jego kursem? Od razu trzeba kupować, bo w innym wypadku gdy wpłace 100, to jutro może być to warte mniej niż 100 lub więcej nie? Jak możesz i masz chęć to możesz mi na pw napisać czy może już wiesz jak anonimowo kupić btc :D I jak dokłądnie wygląda sprawa z zakupem tzn przelewaniem btc
  • Odpowiedz
A ja mam problem bo na stronie startowej Nb WSmarketu w--------a mi coś takiego ze mój jakiś tam klucz CSRF jest Błędny i tak cały czas ;/
A na Cebulce za 1 razem wszedłem bez problemu a na drugim i każdym kolejnym kazali mi wyłączyć javascipta co zrobiłem ale przycisk zielony 'weryfikuj" wciąż nie działa tylko odświeża stronę
  • Odpowiedz