Aktywne Wpisy

sesa_sebix +33
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +59

Komentarz usunięty przez autora
@sebagohamalysz: ja kto ?
btw. do wszystkich plusujących- niby na dreamie istnieje ta opcja szyfrowania w wiadomościach (automatycznie), ale jednak moim zdaniem lepiej i tak szyfrować ręcznie swoje poufne dane.
no ale jednak to moim zdaniem nadal lepsza opcja niz kupowanie u sebixów na ulicy.
Jak tam teraz ze stabilnością/dostępnośćią? Nie DDoS-uje się już konkurencja na wzajem do oporu? Nie ma sytuacji że market nagle znika na kilka dni?
Dalej co kilka miesięcy jest ucieczka handlarzy na nowy market? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A może załatali luki w torze i
A na Cebulce za 1 razem wszedłem bez problemu a na drugim i każdym kolejnym kazali mi wyłączyć javascipta co zrobiłem ale przycisk zielony 'weryfikuj" wciąż nie działa tylko odświeża stronę