Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Millhaven:

Pewnie to bajt, ale musisz wiedzieć, że jesteś bardzo niepokojący. Myślisz złożonymi schematami niczym maniakalny morderca.

Możesz rozwinąć, o co Ci chodzi z tymi złożonymi schematami?
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Twoje złożone opisy rzeczywistości czy barwne 'rysopisy' osób, z którymi miałeś często jedynie wyrywkową styczność są upiornie szczegółowe, widać, że często robisz przy tym małe 'risercze' dotyczące konkretnych marek itd. Polecam książkę Mądrość psychopatów.
  • Odpowiedz
@Millhaven:

barwne 'rysopisy' osób, z którymi miałeś często jedynie wyrywkową styczność są upiornie szczegółowe

W wielu przypadkach nie da się inaczej napisać, by było wiadomo, o co mi chodzi, np. "Twarze na zdjęciach oczywiście są zamazane, ale po solarce i farbowanych na czarno włosach wnioskuję, że to jakaś paskudna karyna". Naprawdę to jest upiornie szczegółowy opis
  • Odpowiedz
@Millhaven:

dziewczyny, którą kiedyś śledziłeś na rowerze (wpis)

Moje działania są zupełnie nieszkodliwe. Nie mam zamiaru nikogo krzywdzić ponieważ:
1. jest to sprzeczne z moim sumieniem - mimo, że na podstawie moich wpisów można odnieść wrażenie, że jestem jakimś psycholem, to jednak jestem normalnym chłopakiem, który
  • Odpowiedz