@wyjzprz2: Twoje złożone opisy rzeczywistości czy barwne 'rysopisy' osób, z którymi miałeś często jedynie wyrywkową styczność są upiornie szczegółowe, widać, że często robisz przy tym małe 'risercze' dotyczące konkretnych marek itd. Polecam książkę Mądrość psychopatów.
barwne 'rysopisy' osób, z którymi miałeś często jedynie wyrywkową styczność są upiornie szczegółowe
W wielu przypadkach nie da się inaczej napisać, by było wiadomo, o co mi chodzi, np. "Twarze na zdjęciach oczywiście są zamazane, ale po solarce i farbowanych na czarno włosach wnioskuję, że to jakaś paskudna karyna". Naprawdę to jest upiornie szczegółowy opis
Naprawdę to jest upiornie szczegółowy opis wg Ciebie?
Odnosiłam się tutaj głównie do Twoich wcześniejszych postów dotyczących m.in. dziewczyny, którą kiedyś śledziłeś na rowerze oraz innej osobniczki z organizacji studenckiej, która Ci się
dziewczyny, którą kiedyś śledziłeś na rowerze (wpis)
Moje działania są zupełnie nieszkodliwe. Nie mam zamiaru nikogo krzywdzić ponieważ: 1. jest to sprzeczne z moim sumieniem - mimo, że na podstawie moich wpisów można odnieść wrażenie, że jestem jakimś psycholem, to jednak jestem normalnym chłopakiem, który
Nie s------l tego
Komentarz usunięty przez autora
@chrzandofrytek: miłość od pierwszego włożenia
Możesz rozwinąć, o co Ci chodzi z tymi złożonymi schematami?
W wielu przypadkach nie da się inaczej napisać, by było wiadomo, o co mi chodzi, np. "Twarze na zdjęciach oczywiście są zamazane, ale po solarce i farbowanych na czarno włosach wnioskuję, że to jakaś paskudna karyna". Naprawdę to jest upiornie szczegółowy opis
Odnosiłam się tutaj głównie do Twoich wcześniejszych postów dotyczących m.in. dziewczyny, którą kiedyś śledziłeś na rowerze oraz innej osobniczki z organizacji studenckiej, która Ci się
Moje działania są zupełnie nieszkodliwe. Nie mam zamiaru nikogo krzywdzić ponieważ:
1. jest to sprzeczne z moim sumieniem - mimo, że na podstawie moich wpisów można odnieść wrażenie, że jestem jakimś psycholem, to jednak jestem normalnym chłopakiem, który