Aktywne Wpisy

IntruderXXL +377
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

-Chłopak siedzi przy wejściu
-Wchodzi do metra kobieta z delikatnym brzuszkiem
-Chłopak wstaje i mówi "Pani w ciąży, proszę usiąść"
-Kobitka z ryjem do niego"K---A ja nie jestem w ciąży!!!"
Później stała obrażona całą drogę do centrum
#heheszki #warszawa
1. Nie może zajść w ciążę, jest bezpłodna ...
2. Został jej brzuszek po poronieniu ...
3. ma otyłość i depresje z tego powodu
4. nie jest ani otyła, ani w ciąży - po prostu ma taki brzuch, a wiecznie ją sadzają na krzesłach ;)
opisana scenka wcale nie musi być zabawna dla
@nairamk: Ale facet ustępujący jej miejsca nie chciał jej d---------ć, prawdopodobnie nawet jej nie zna. Kierował się uprzejmością i szacunkiem do kobiet (szczególnie kobiet w ciąży), który prawdopodobnie wyniósł z rodzinnego domu. Postawa godna pochwały wręcz, a nie o-------u. Facet niczym sobie nie zasłużył na takie potraktowanie. Jeśli ma jednak na tyle klasy i godności (czyli nie tak strasznie dużo,
(✌ ゚ ∀ ゚)☞