Wpis z mikrobloga

Otworzyli dziś barber shop w Krośnie. Nie chcę być sceptyczny ale ceny jak na Krosno dość duże no i okolice rynku brak miejsc parkingowych może być minusem #krosno
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Solitary_Man To nie wiem gdzie ty się strzyżesz, że za 10 ziko masz xD
U mnie tyle na wiosce płaciłem u pani co chodzą do niej Grażynki na trwałą.
Za 15 i w górę już prędzej
  • Odpowiedz
@Solitary_Man: sprawdziłem ceny na necie, strzyżenie brody i włosów 45 zeta. Spoko cena, jeżeli faktycznie potrafią to dobrze zrobić, to bez problemu bym zapłacił.

Fakt, że to więcej niż średnie krośnieńskie ceny, ale dotychczas w Krośnie chyba w żadnym salonie nie potrafili dobrze zrobić brody - może tutaj jest inaczej.
  • Odpowiedz
@Solitary_Man: I tak taniej, niż w większych miastach. Raz się tylko ostrzygłam w Lublinie (podcięłam same końcówki!!!), to 40 zł zapłaciłam. Dlatego ja się strzygę jak zjeżdżam do domu, bo u nas seryjnie jest taniej. A te ponad 20 zł mnie nie przeraża, bo w Krośnie widywałam takie ceny, w jednym salonie (tylko nie pamiętam jakim, było koło 30 zł, ale to była najwyższa cena).
Tyle, że ja to trochę
  • Odpowiedz
@Solitary_Man: Gdzie tam, w życiu nie wydałam na fryzurę więcej, niż te 40 zł w Lublinie, ale mnie to mocno bolało, bo nie byłam przyzwyczajona do takich cen. Teraz jak sobie tu dłużej siedzę, to widzę, że to jednak jest norma, ale wolę jednak przycebulić i u nas się ostrzyc.
  • Odpowiedz