Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oj znajomi przyszli :) Potem dokoncze pisac i wolam wszystkich ktorzy chcieli byc wolani wczesniej i tych co zaplusuja ten wpis
  • Odpowiedz
@nagazie: nie wierze. Jak można zauważyć na mirko atencjusze wszystko zrobią, żeby dostać plusa. Poza tym druk, który wrzucił OP zgadza się z tym z internetu co do piksela. Mógł wrzucić chociażby zdjecie biletu na dzień 1 lipca albo rachunek za przebookowanie. Dlatego, szanowny Panie, sam s--------j.
  • Odpowiedz
@nagazie: mam prawo zakładać, ze OP to atencjusz i tyle. Masz dokładnie 0 argumentów, które mogą podważyć moja tezę. Jeśli spełniłby warunek, o którym wspomniałem we wcześniejszym komentarzu, to zwyczajnie przyznam Ci racje.
  • Odpowiedz
  • 0
@sh2dov z tym to trochę lipa bo teren Belgii, baza USA, ja z Polski więc generalnie to do BS 7671 :)) na szczęście nie było wyników na tyle blisko norm żeby różnice miały znaczenie (mysle np o dopuszczalnej impedancji pętli zwarcia)
  • Odpowiedz
@sh2dov: ale sprzet niestety przez roznice spalilem... Kabel 5 zylowy, jedna zyla brazowa, dwie czarne, zolto zielona i niebieska. Pospiech, bo mialo byc dzien wczesniej skonczone, bez testow podlaczylem niebieski jako neutral a tam byla faza... :( Okazalo sie ze neutralnym jest jeden z czarnych, taki troche cienszy. Pierwszy raz widzialem taki kabel. Generalnie w Belgii maja swoje wlasne pomysly, np nie ma esek typu B w sklepach.

eski są
  • Odpowiedz