Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lisaros: Najlepsza, najbardziej wciągająca gra której nigdy nie skończyłem. Zawsze przegrywałem. Jednak nie przeszkadzało mi to w zlizywaniu klimatu wylewającego się z ekranu.

Teraz by się nie przyjęła, bo brak samouczka i początkowy rozgardiasz skutecznie od niej odrzuca tych, którzy nie są wystarczająco cierpliwi. Szansę widzę jedynie w kickstarterze.
  • Odpowiedz
@Lisaros całość potem doczytam, a tak na szybko to pamiętam jak JA2 było w CDA... gra przekozacka! spędziłem przy mniej naprawdę bardzo dużo czasu i była to chyba jedna z pierwszych gier, gdzie nie mogłem użyć żadnych kodów (byłem wtedy w takim wieku, że nie zależało mi na rozgrywce i często czitowałem... przepraszam (,) ) - to dopiero było wyzwanie dla mnie! z tego sentymentu kupiłem nawet
  • Odpowiedz
@Lisaros: Klasyk, jedna z moich ulubionych gier. Czasem jeszcze wracam do wersji 1.13. Szkoda, że nie było i raczej już nie będzie godnego następcy. Wszystkie próby kontynuacji kiepsko kończyły.
  • Odpowiedz
@niezaleznyprosiak: pod względem taktycznym to rewelacyjna gra :) JA2 daje jednak niesamowitą swobodę i dodatkowe elementy strategii. Takie połączenie chyba nigdzie więcej nie występuje

@miecz_pultorarenczny: ale błąd, pierwszy raz mi się taki zdarzył, już niestety nie mogę edytować ¯\_(ツ)_/¯ przepraszam
  • Odpowiedz
@Blaskun: no właśnie, dałem wcześniej Fox do jednego oddziału z Gontarskim i stąd ta burza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dałem też tych dwóch dupków do jednej grupy z Flo i mi odeszli xD
  • Odpowiedz
@Lisaros: Grałem tak dawno, że już nie pamiętam nikogo oprócz Steroida. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: mam nadal na płytce z CD ACTION i to po polsku nie tylko napisy, ale i głosy. :)
  • Odpowiedz