Aktywne Wpisy

SunnO +96
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +11
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

Teraz by się nie przyjęła, bo brak samouczka i początkowy rozgardiasz skutecznie od niej odrzuca tych, którzy nie są wystarczająco cierpliwi. Szansę widzę jedynie w kickstarterze.
@miecz_pultorarenczny: ale błąd, pierwszy raz mi się taki zdarzył, już niestety nie mogę edytować ¯\_(ツ)_/¯ przepraszam
źródło: comment_V1KpRGAl6WYKze8LXqXcI3RfJMX4WpaJ.jpg
Pobierzedit: mam nadal na płytce z CD ACTION i to po polsku nie tylko napisy, ale i głosy. :)