Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kasztan00: Ustaw inne tło pulpitu i inny motyw belki (jeśli się da, bo ja się g---o na windowsach znam) i wyślij odpowiedź z "wersją poprawioną". Polecam filozofię "XD" jeśli chodzi o kontakt z klientem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 90
@kasztan00 >Zawsze zachodzę w głowę, jak ktoś taki może być właścicielem firmy zatrudniającej prawie 100 osób i wynajmującej cztery piętra sporego biurowca? Nie żoną prezesa, nie pierdzącym w stołek członkiem zarządu, nie sekretarką, ale właścicielką, kimś kto firmę stworzył od zera?

To jest chyba największa zagadka mojego życia. Im wyżej postawiony człowiek i im większa firma tym on jest głupszy. No przysięgam...
  • Odpowiedz
  • 54
@kasztan00 Twoja firma robi specyficzne oprogramowanie, ale nie jesteście w stanie nadpisać rysowania domyślnej belki okna w Windowsie?

I Ty masz czelność kogokolwiek wyśmiewać XD
  • Odpowiedz
  • 39
Nie zdążyłem dodać:
Babka napisała wprost czego oczekuje, a OP nie potrafiąc tego zrobić uznał, że się nie da, dlatego baby są głupie. Gratulacje, piękne samozaoranie.
  • Odpowiedz
@kasztan00:

Zawsze zachodzę w głowę, jak ktoś taki może być właścicielem firmy zatrudniającej prawie 100 osób i wynajmującej cztery piętra sporego biurowca? Nie żoną prezesa, nie pierdzącym w stołek członkiem zarządu, nie sekretarką, ale właścicielką, kimś kto firmę stworzył od zera?

A ja zawsze mam bekę z programistów, którzy za cholerę nie potrafią zrozumieć, ze nie każdy jest biegły w IT. Dla ciebie rzecz oczywista dla kogoś nieobeznanego z komputerem
  • Odpowiedz
A ja zawsze mam bekę z programistów, którzy za cholerę nie potrafią zrozumieć, ze nie każdy jest biegły w IT.

@koniarek: ale jaki związek ma "skórka" windowsa z programowaniem i w ogóle IT?
Kolorki w windzie se można przestawić nie mając pojęcia o IT.
  • Odpowiedz