Aktywne Wpisy

mxala +4
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +76

W sprawie zmiany koloru belki na górze proszę o kontakt z następującym podmiotem:
Microsoft Corporation
One
@kasztan00:
Średnio łapię o co chodzi, ale z tego to jebłem i nie mogę wstać.
@kasztan00: xD
źródło: comment_qYEdVVk05acZmgnuMqzzFT0kpEPLBX1M.gif
PobierzTo jest chyba największa zagadka mojego życia. Im wyżej postawiony człowiek i im większa firma tym on jest głupszy. No przysięgam...
Łap ziomeczku, nie dziękuj.
I Ty masz czelność kogokolwiek wyśmiewać XD
Babka napisała wprost czego oczekuje, a OP nie potrafiąc tego zrobić uznał, że się nie da, dlatego baby są głupie. Gratulacje, piękne samozaoranie.
A ja zawsze mam bekę z programistów, którzy za cholerę nie potrafią zrozumieć, ze nie każdy jest biegły w IT. Dla ciebie rzecz oczywista dla kogoś nieobeznanego z komputerem
@RzeznikZDitrojit: dzięki za zacytowanie bo za pierwszym razem jak czytałem jakoś nie dotarło xD
@koniarek: ale jaki związek ma "skórka" windowsa z programowaniem i w ogóle IT?
Kolorki w windzie se można przestawić nie mając pojęcia o IT.
I tak, @Tarec ma rację - samozaoranie poziom milion :(