Wpis z mikrobloga

W taki sposób kończę z fajnymi miesięcznymi nagrodami w 18. Piękna to była gra. Nie zapomnę jej nigdy. Czasami w weekend strzelę sobie jeszcze jakieś pełne lw, ale nie będzie to weekend dla miesięcznych. W komentarzach fotki.
#fut #fifa18
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@djnorbert: ter stegen fajny traf ale do grania, za drogi nie jest. Z miesięcznych to rzeczywiście Walker najlepszy, Cavani, Allan jednak też niczego sobie, Insigne jako supersub też może być fajny jak ktoś umie i lubi grać karłami :) Gratki za rangę :)
  • Odpowiedz
@djnorbert: fantastyczna, fantastyczna drużyna. Mam bramkarza i obronę porównywalną (De Gea TOTS, Mbabu TOTS, Ferdinand 90, Ramos TOTS, Lukaku), ale reszta składu daleko w tyle za Twoją... Zwłaszcza Ronaldinho i Gullita Ci zazdroszczę. Bo Nazario mogę popykać w dodatku, a Dinho mi się nie trafił mimo zrobienia 60 sbc o ikonę :D Ale już odpuściłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Veyn Gullit owszem, kozak w swojej postaci. Ale po Ronaldinho spodziewałem się czegoś więcej. Jeśli chciałbym wbijać jakieś wyższe wyniki, to nie wiem czy bym go wybrał, zamiast CRa.
  • Odpowiedz