Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +186
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +130
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Samo urządzenie używa się bardzo przyjemnie.
Obecnie używam dwóch aplikacji MiFit I notify & fitness pro
Co do zaliczania kroków nie mam zastrzeżeń napewno istnieje margines błędu ale jak siedzę to nie liczy jak idę to liczy.
Pulsometr... Tutaj ciężko mi powiedzieć patrząc na statystyki jest kilka momentów kiedy nalicza mi 130 uderzeń mimo że nie wykonywałem żadnego wysiłku. Czasami mam 56 uderzeń (chyba norma to 80) ale w większości czasu mierzy w granicach rozsądku.
Sensor snu.... I tutaj jak chyba wszędzie jest dziwnie. Aplikacja MiFit naliczyla mi faktyczne dwa spania i zaliczyła łącznie co ma sens łącznie spałem 7,5 godziny wykres jest bardziej ogólny natomiast notify & fitness zaliczył mi tylko pierwszy dłuższy sen kolejny już nie zarejestrował i przespałem tylko prawie 6 godzin ale wykres był bardziej szczegółowy więcej widać faz snu.
Wszystko po 24 godzinach używania.
@cactusek nie jeszcze nie sprawdzałem aktywności
Ale widzę że jakimś cudem zalicza mi tętno mimo że obecnie zegarek trzymam w torbie daleko od siebie i wątpię aby był tak zaawansowany aby zaliczać moje tętno na odległość...
Właśnie sprawdziłem o moje tętno o 13bylo 96 mimo że nie mam zegarka na ręku.
Zliczanie kroków działa ok jest 0