Postanowiłem pisać co jakiś czas statystyki na temat #wykokibice, bo zauważyłem, że było bardzo małe zainteresowanie tagiem co do klubów zagranicznych, także jeśli ktoś chce się wpisać na listę to zapraszam tutaj (dla kibiców polskich klubów), a jeśli ktoś kibicuje zagranicznemu klubowi to niech szuka linku do swojej ligi tutaj A teraz pospamuję sobie tagami dla atencji wpisu ( ͡°͜ʖ͡°):
--------------------------------- TOP 5 ZAGRANICZNYCH KLUBÓW: 1. Arsenal (9) 1. Juventus (9) 3. Chelsea (7) 4. AC Milan (6) 4. Manchester United (6)
TOP 5 POLSKICH KLUBÓW: 1. Wisła Kraków (65) 2. Legia Warszawa (29) 3. Lech Poznań (24) 4. Jagiellonia Białystok (19) 5. Widzew Łódź (18)
TOP LIGI: 1. Ekstraklasa (225) 2. Premier League (33) 3. II liga (27) 4. I liga (21) 5. Serie A (17)
@yourgrandma: A dzień dobry, takie pytanie mam... a o co chodzi z tym tagiem? Jaki jest jego cel i przeznaczenie w zamyśle jego twórców? I jakie jest przeznaczenie tych list kibiców?
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
A teraz pospamuję sobie tagami dla atencji wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°):
---------------------------------
TOP 5 ZAGRANICZNYCH KLUBÓW:
1. Arsenal (9)
1. Juventus (9)
3. Chelsea (7)
4. AC Milan (6)
4. Manchester United (6)
TOP 5 POLSKICH KLUBÓW:
1. Wisła Kraków (65)
2. Legia Warszawa (29)
3. Lech Poznań (24)