Aktywne Wpisy

EndymionPP +30
Najgorsze co kobieta może mieć (bebzon), w połączeniu z kłamstwem, że to "chroni narządy płciowe", podczas gdy jest to wynik zwykłego lenistwa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: Screenshot_20260205-193232
Pobierz#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

Oplaty w UE (z VAT) w Niemcy: dla oferty Niewyczerpalne Pakiety: poza pakietem pol. wykonane do UE 0.10 zl/min, pol. odebrane 0 zl/min, SMS wyslany 0.10 zl/szt, MMS wyslany 0.10 zl/szt, transmisja danych 0.03 zl/MB. Miesieczny limit roamingowy na transmisje danych w UE od 653MB do 1.31GB zaleznie od aktywnego pakietu w Polsce - 0 zl/MB a ponad limit 0.03 zl/MB. Dla oferty Pakiety3w1: poza pakietem pol. wykonane do UE 0.18 zl/min, pol. odebrane 0 zl/min, SMS wyslany 0.18 zl/szt, MMS wyslany 0.18 zl/szt, transmisja danych 0.18 zl/MB. Miesieczny limit roamingowy na transmisje danych w UE od 300MB do 1.65GB zaleznie od aktywnego pakietu w Polsce - 0 zl/MB a ponad limit 0.03 zl/MB.Ambasada Polski +4930223130. Bezplatny numer alarmowy 112; pogotowie 112; policja 110.
źródło: comment_YANHnJ21FwvvejeDIv0x9VRqUMLz5fjO.jpg
PobierzAutomatycznie po przekroczeniu Polski dostałem "sms'a" z ustawieniami do internetu, więc nie musiałem ręcznie grzebać w ustawianie wszystkiego tj. punkty dostępu.
Mam dwa numery które na poczatku ich działalności przeniosłem z orange.
Do tej pory ich chwalilem aaale wyjechalem do szwabów i odtad zero czegokolwiek!
Oczywiście, ze ustawialem roaming na zagranica, w telefonach to samo, ręczne wybieranie operatora na nic-wszystkie sieci zastrzezone.
A czym to jest spowodowane to nie mam pojęcia