Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Gdyby ktoś był ciekaw opłat w ue, w sieci #a2mobile - cytat sms:
Oplaty w UE (z VAT) w Niemcy: dla oferty Niewyczerpalne Pakiety: poza pakietem pol. wykonane do UE 0.10 zl/min, pol. odebrane 0 zl/min, SMS wyslany 0.10 zl/szt, MMS wyslany 0.10 zl/szt, transmisja danych 0.03 zl/MB. Miesieczny limit roamingowy na transmisje danych w UE od 653MB do 1.31GB zaleznie od aktywnego pakietu w Polsce - 0 zl/MB a ponad limit 0.03 zl/MB. Dla oferty Pakiety3w1: poza pakietem pol. wykonane do UE 0.18 zl/min, pol. odebrane 0 zl/min, SMS wyslany 0.18 zl/szt, MMS wyslany 0.18 zl/szt, transmisja danych 0.18 zl/MB. Miesieczny limit roamingowy na transmisje danych w UE od 300MB do 1.65GB zaleznie od aktywnego pakietu w Polsce - 0 zl/MB a ponad limit 0.03 zl/MB.Ambasada Polski +4930223130. Bezplatny numer alarmowy 112; pogotowie 112; policja 110.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smutnytramwajzruczaju a ja wlasnie wrocilem z Niemiec w-------y na maksa za CAŁKOWITY brak roamingu na dwóch numerach.

Mam dwa numery które na poczatku ich działalności przeniosłem z orange.
Do tej pory ich chwalilem aaale wyjechalem do szwabów i odtad zero czegokolwiek!
Oczywiście, ze ustawialem roaming na zagranica, w telefonach to samo, ręczne wybieranie operatora na nic-wszystkie sieci zastrzezone.
  • Odpowiedz