Aktywne Wpisy

Kroledyp +17
źródło: temp_file544957553751334435
Pobierz
Vigonath +518
Siadaj byku, opowiem ci jak zajebiście być Polakiem.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
źródło: 1000005557
Pobierz

Potrzebujemy:
-Laptopa z kartą Wi-Fi
-Xboxa ;)
1. Dodajemy metodę płatności kartą. Ja używam Revoult. Adres rozliczeniowy:
Buenos Aires, Alejandro Maria de Aguado 2870, C 1425 CEB <--- Ambasa polska w Argentynie
2. W ustawieniach Xboxa zmieniamy Lokalizację na Argentyna i dajemy uruchom ponownie.
3. Jeżeli mamy Xboxa podpiętego przez kabel LAN - odłączamy ten kabel.
Idziemy do laptopta
4. Ściągamy program NordVPN, instalujemy
5. Wchodzimy na stronę https://free.nordvpn.com/
6. Tworzymy 10 minutowy mail --> https://10minut.xyz/
7. Używamy 10 minutowego maila i rejestrujemy się na NordVPN
8. Logujemy się nowym darmowym 3 dniowym kontem VPN do programu NordVPN
9. Ściągamy program Connectify, instalujemy
10. Łączymy się z serwerem w Argentynie - tutaj trzeba sprawdzać, czy jesteśmy połączeni z Argentyną, czy z Kanadą (jakiś błąd ze strony NordVPN, wczoraj za 4 razem dopiero trafiłem na serwer faktycznie w Argentynie)
11. Odpalamy Connectify
12. Create a: Wi-Fi Hotspot, Internet to share --> TAP-NordVPN Windows Adapter V9, Network Acces---> Routed. Nazwa i hasło jakie chcecie, ja zostawiłem domyślne.
13. Start Hotspot
14. W zakładce Clients zobaczymy dodatkowo IP jakie mamy i czy faktycznie jest to Argentyna. Jeżeli nie, klikamy Stop Hotspot i łączymy się w NordVPN do innego serwera argentyńskiego.
Wracamy do Xboxa
15. Zresetowanego Xboxa łączymy przez Wi-Fi do naszej sieci "Connectify-me" (taka nazwa, jeżeli nic nie zmieniliście w nazwie).
16. Jesteśmy połączeni przez VPN Argentyna. Wchodzimy do sklepu i kupujemy. Trzeba sprawdzać czy waluta to $ argentyńskie.
17. Testujcie najpierw na czymś tanim, czy przechodzi ;)
Wołam: @Jontek6: @robertos76: @anthoris: @SoNuS:
#xboxone
Wystarczy wtedy tylko połączyć się z Tureckim VPN?
@robertos76
Dajcie znać czy Wam działa ;)
@anthoris Fifę 18, Witcher 3, FIFA 19 preorder, tak kupowałem i teraz Game Pass. Nie pamiętam czy coś jeszcze. Problemów na razie nie ma :D
Ponerse en contacto con la asistencia de Microsoft
No se puede procesar tu pago.
Coś z płatnością...