Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Polasz +13
źródło: temp_file6512469443293219845
Pobierz

@grubson234567: ten już odpadł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@VrubeL: co tam mówiłeś? Edycja przepraszam, zawołałem nie tą osobę co trzeba, chciałem @bodziox
Weszłoby
Weź nie manipuluj. W wybiórczej było napisane "Nie znam innego państwa, gdzie do konfrontacji z tłumem wysyłano by nieuzbrojonych policjantów". Odpisałem że takim krajem jest Anglia. To jest do***anie się? Miej pretensje do poziomu dziennikarstwa a nie do mnie...
No nie bardzo bo nagranie video udowodniło, że nie miałeś racji.
@grubson234567: Jakiej grupy? Nie należę do żadnej grupy. Kolejny raz kłamiesz na mój temat. Już raz jakiś lewak próbował mnie w coś takiego wrobić za co wyłapałem niesłusznego bana,
@grubson234567: Ja nie mam nic do wyjaśniania. Jeśli twierdzisz że przynależę do jakiejś grupy - udowodnij to albo odszczekaj kłamstwo.
źródło: comment_KmVqoPbDjEIegdQguiffrgCKGBhLcW0w.jpg
Pobierz@grubson234567: Pretensje nie do mnie.
Mam nadzieję, że twoje zachęcanie do zgłaszania zostanie odpowiednio ocenione i nagrodzone bo serio przeginacie z tym swoim zwalczaniem osób o odmiennych poglądach.
źródło: comment_19cME6597U7gcUPHAfKukLddMlOIab8r.jpg
Pobierz