Wpis z mikrobloga

Wykop serious business. @grubson234567 zjedź Snickersa.

Weź nie manipuluj. W wybiórczej było napisane "Nie znam innego państwa, gdzie do konfrontacji z tłumem wysyłano by nieuzbrojonych policjantów". Odpisałem że takim krajem jest Anglia. To jest do***anie się? Miej pretensje do poziomu dziennikarstwa a nie do mnie...

Zostaje zaorany jednym celnym zdjęciem
  • Odpowiedz
@L3stko: Opisałem na czym polega twoje kłamstwo i manipulacje. Nie będę się powtarzać po wiele razy. Fakt aktywności twojego mireczka z grupy, tylko potwierdza że populistyczne oskarżenie w komentarzach, które zostały podlinkowane jako "informacja nieprawdziwa" były waszą komitywą, by dać zielone światło do zakop festu z najsilniejszym powodem zakopu, jaki istnieje. To jest manipulacja jak się patrzy, w szczególności że osoba klikająca w powiązane nie będzie czytać pozostałych twoich wpisów.
  • Odpowiedz
Opisałem na czym polega twoje kłamstwo i manipulacje.

No nie bardzo bo nagranie video udowodniło, że nie miałeś racji.

Fakt aktywności twojego mireczka z grupy, tylko potwierdza że populistyczne oskarżenie w komentarzach, które zostały podlinkowane jako "informacja nieprawdziwa" były waszą komitywą

@grubson234567: Jakiej grupy? Nie należę do żadnej grupy. Kolejny raz kłamiesz na mój temat. Już raz jakiś lewak próbował mnie w coś takiego wrobić za co wyłapałem niesłusznego bana,
  • Odpowiedz
@L3stko: Co widzę gdy wróciłem do domu opisałem, jak chcesz, swój udział w niej lub jej brak wyjaśniaj to sobie z @moderacja. Jest ewidenta manipulacja w komentarzach i powiązanych w znalezisku, wprowadzająca też celowo ludzi w błąd o tym iż rzekomo całe znalezisko jest informacja nieprawdziwą. Tak się nie bawimy. Platynowe multikonta w zakopujących też są już faktem.
  • Odpowiedz
odsyłam do tekstu i tego jak twoje wpisy zostały podlinkowane

@grubson234567: Pretensje nie do mnie.

@Moderacja @kontotestowe @nHx_ @a__s serio ? Zachęcam mireczków do zgłaszania.

Mam nadzieję, że twoje zachęcanie do zgłaszania zostanie odpowiednio ocenione i nagrodzone bo serio przeginacie z tym swoim zwalczaniem osób o odmiennych poglądach.
  • Odpowiedz
@grubson234567: i czego to ma dowodzić? Od dawna mam kosę z moderacją za doklejanie tagu polityka do znalezisk, które mają niewiele wspólnego z treściami politycznymi tj. np. memy albo słynne znalezisko o śmierci Tomasza Kality. Aaaaa i żeby była jasność, twoje znalezisko również zgłosiłem za brak #polityka bo tekst o proteście politycznym jak najbardziej powinno być nim obłożone. Wszak sam ostentacyjnie oznaczyłeś je tagiem frakcji politycznej. Niestety moderacja
L3stko - @grubson234567: i czego to ma dowodzić? Od dawna mam kosę z moderacją za dok...

źródło: comment_19cME6597U7gcUPHAfKukLddMlOIab8r.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz