Wpis z mikrobloga

@BzdziagwaLujka: Jeszcze dodam, że trochę zdziwiony jestem jak ładnie napisane są te posty. Brak błędów, akapity, przecinki itp. Teraz rzadko kto w internetach przywiązuje do tego wagę. A biorąc pod uwagę tematykę, spodziewałem się raczej chaosu, myśli i uczuć przelewanych wprost na komputer.
  • Odpowiedz
@BzdziagwaLujka: Jesteś na samej psychoterapii czy też wspomagasz się lekami? Czy ogólnie są psychoterapeuci, co proponują dodatkową konsultację psychiatryczną w celu doboru leków? Ja jestem po pierwszej sesji - miała trwać 50min, a zeszło na niej półtora godziny więc pytam xd
  • Odpowiedz
@CralencSeedorf: Staram się być perfekcjonistka i zawsze przywiązywałam duża wagę do szczegółów, tym bardziej jeżeli idzie to do szerszego grona. A tak btw, to to tylko pokazuje, że depresja moze dopaść kazdego. Mniej lub bardziej chlujnego, mądrego, glupiego, mlodego, starego, biednego i bogatego. No niestety ta choroba to gowno okropne ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A i w sumie to dziękuje za docenienie :)
  • Odpowiedz
@Trala7482: We wpisie jest napisane, ze wlasnie odstawiłam leki ( )

Z tego co wiem, to jesli terapeuta zauważa taka potrzebę zeby pacjent leczył sie farmakologiczne to sugeruje mu wizyte u psychiatry.

• Odpowiedz