Aktywne Wpisy

michalxd21 +121
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz
FunkyMonkey +654
Najzabawniejsze, że konowały nie mają gdzie uciec. xD Bo co powiedzą? „Jak wam się nie podoba to wyjadę do Niemiec zarabiać dwa razy mniej”? xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting

Czym innym jest składanie obietnicy której się nie może lub nie planuje dotrzymać (tak jak u Ciebie z rowerem) i zwodzenie kogoś, a czym innym nie dotrzymanie jej w wyniku pewnych trudnych do przewidzenia okoliczności. Nie zawsze wszystko idzie tak
@takijakislogin:
Jeżeli mogą zajść takie okoliczności, to należy powstrzymać się od obiecywania.
Ja naprawdę rzadko coś obiecuję.
@RandomowyMirek: przecież zawsze mogą jakieś zajść: konieczność pójścia do pracy, pogrzeb bliskiej osoby, trzęsienie ziemi, powódź, atak terrorystyczny, złamanie nogi, zapalenie wyrostka, wypadek samochodowy - mam wymieniać dalej? Jak chcesz coś takiego przewidzieć? Każde średnio rozgarnięte dziecko zrozumie, że jeśli tata złamał nogę to może być problem, żeby jechać wspólnie na narty... pewnie jest to przykre ale tak czasami
Owszem. Ale to jeszcze nie powód, żeby się nie starać. Bo z drugiej strony:zawsze jakiś powód można znaleźć.