Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +647
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +11
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

1. Znajdź ofertę na MŚ - liczba trafień w słupki lub porzeczkę wg statystyk FIFA.com
2. radość, bo kursy dobre, szczególnie że FIFA zalicza tylko te słupki i poprzeczki po których nie padnie bramka
3. Grasz tasiemkę
4. Wszystko wchodzi i czujesz zapach hajsów
4,76 JKM
5. STS nie uznaje dwóch meczów
6. Piszesz reklamację
7. STS przesyła link do YouTube na którym widać jak piłka po słupku wpada po bramki
Tak - wpisują nawet na kuponie "statystki FIFA.com" po czym decydującym źródłem okazuje się YouTube...
#afera #oszukujo
źródło: comment_zSSAYR6hUAouLTssbB10LqQ4djBys5zP.jpg
Pobierzźródło: comment_0GrqkEzEast92FiB4FdLCod2oh2SZs1z.jpg
Pobierzźródło: comment_Z9pN34HurrLfPFx4nUw9uis2WKfxr8Sc.jpg
Pobierz@LekkoSpozniony: Pół minuty googlania i już byś wiedział, że nie tylko polskie buki robią takie cyrki, ale c--j tam - polskie = g---o i kropka przecież. Zmień nick na "lekko_opóźniony"