Aktywne Wpisy

Qurvinox +14
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +35
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

źródło: comment_b0WCCUzItN63NOBW8skcHrbGV9g6U12T.jpg
Pobierzźródło: comment_DjFIeRB9Bvc6wee5ioGlyWbLwuWS4mOp.jpg
Pobierzlink do wypocin
@caslin: 500zł - Bydgoszcz. Pokoje z opłatami wliczonymi w cenę już od 300.
Bardzo dobry standard 2x tyle. Szału nie ma ale da się za to 1500 wyżyć. Przecież to i tak robota na chwilę, nikt nie planuje dłuższej kariery z taką wypłatą.
Przecież za 1500zl to jest ultra robacka wegetacja.
@chciwykrasnolud: laska wg artykułu ma 33 lata ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mistejk: zamiast w pokoju obok n--------h studentów jak normalny człowiek xD