Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +118
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

#nosacz #nosaczsundajski #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: comment_YWuMp2u2HnbxT0x3jRRhzwR1bSMxWaJr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To jest dramat - nawet kwejk nie kasuje tych memów, a k***y z moderacji nie dość że dają perma to do tego wywalają CAŁĄ niemal 4 letnią aktywność konta.
W ogóle już teraz ciężko się czyta AMA czy znaleziska sprzed kilku lat, bo często są tam pobanowane konta którym moderacja wywaliła całą aktywność i trzeba się domyślać z kontekstu.
Dlatego specjalnie dla @Moderacja, dzieło wybitnego kompozytora: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wykopie permy leciały już za mniejsze pierdoły w stylu kosmonauta
Tak będzie, zresztą poprzednim razem to połowa użytkowników miała podejście "dobrze że zbanowano coś czego nie lubię".
Ten portal serio się zmienił - kiedyś po czymś takim to główna byłaby zasrana nosaczami, a teraz wykopki wolą się zajmować patostreamami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@aycan: zapraszam, panowie xD https://www.wykop.pl/link/4494915/typowy-nosacz-sundajski-nasalis-iarvatus-zwierzeta-bez-tajemnic/