Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Komentarz usunięty przez moderatora
To jest dramat - nawet kwejk nie kasuje tych memów, a k***y z moderacji nie dość że dają perma to do tego wywalają CAŁĄ niemal 4 letnią aktywność konta.
W ogóle już teraz ciężko się czyta AMA czy znaleziska sprzed kilku lat, bo często są tam pobanowane konta którym moderacja wywaliła całą aktywność i trzeba się domyślać z kontekstu.
Dlatego specjalnie dla @Moderacja, dzieło wybitnego kompozytora: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wykopie permy leciały już za mniejsze pierdoły w stylu kosmonauta
Tak będzie, zresztą poprzednim razem to połowa użytkowników miała podejście "dobrze że zbanowano coś czego nie lubię".
Ten portal serio się zmienił - kiedyś po czymś takim to główna byłaby zasrana nosaczami, a teraz wykopki wolą się zajmować patostreamami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@aycan: zapraszam, panowie xD https://www.wykop.pl/link/4494915/typowy-nosacz-sundajski-nasalis-iarvatus-zwierzeta-bez-tajemnic/