Aktywne Wpisy

panDario +8

zazdrosny +32
w sumie to pierwszy knockout widziałem jak miałem 10 lat.
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do

----------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być jutro wołany, mozesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag ---> #wykopowawykreslanka
źródło: comment_ko1Kz98ijsopTclsTM86C5oDU4SBHpOe.jpg
PobierzZagłosuj na najgorszy teleturniej
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby prowadzącym był Ibisz albo inny normalny czlowiek może ten teleturniej byłby w top3, a tak jest tylko ohydnym wspomnieniem
@iAmTS: szczuka byla jedynie w---------a,a jej pojazdy tak denne ze byle gimbus by ja zagial odpowdajac "twoj stary"