Wpis z mikrobloga

@goblin21: powiem Ci że mam sporo płyt i proców pod Socket 7/ Super Socket 7 i generalnie to bardzo mało podatne na awarię ustrojstwa - trzymaj może kiedyś skompletujesz resztę by to sprawdzić :)
  • Odpowiedz
@belzebubek6: ehem, a nie miałbyś ochoty jednej sprzedać? Zastanawiam się teraz bardzo mocno nad tym, czy nie zmienić swojego P133 na coś mocniejszego, żeby działały na nim gry wymagające Voodoo2. Do najstarszych gier to może być DOSBOX, ale do tych z epoki akceleratorów 3D to już chyba powinien być jakiś mocny PII (PIII?). Coś pokroju Wing Commandera III np.
  • Odpowiedz
@OSH1980: nie sprzedaje swoich cacuszek ;p do v2 faktycznie wypada mieć coś mocniejszego od P133 - proponowałbym jakieś P3 w okolicach 600 MHZ - tylko pamiętaj że na mocniejszym procu Voodoo 2 będzie się bardziej grzać i lepiej zastosowac dodatkowe chłodzenie.Zresztą Ty masz fabrycznie OC V2 z pamięciami taktowanymi 110 dlatego lepiej je nieco schłodzić.
  • Odpowiedz
@belzebubek6: no to może masz rację. Cholera, moja chałupa już zaczyna przypominać składnicę złomu... nie wspomnę o tym, co ostatnio kupiłem. Ale się niedługo pochwalę.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz