Aktywne Wpisy

vieniasn +18
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Moja drukarka to Anycubic I3 mega. To problem silnika czy sterowania?
#pytaniedoeksperta #elektronika
@r3pcak
Wtyczki są wpięte i zaklejone klejem na gorąco
źródło: comment_lgrzbru9ZmphEd09TrxlkjGV9Ey3gHby.jpg
Pobierz@r3pcak
@Jarek_P
@WebSpider
Jak wam
@mateusz-skrzyniecki1: czekaj. Przepiąłeś tu przy silniku kabel z innego silnika? I problem jest cały czas na tym samym silniku ekstrudera, czy przeniósł się wraz z kablem?
Jeśli cały czas tu, to przyczyny szukaj w silniku. Sprawdź palcem po usunięciu filamentu, czy się kręci.
Zrobiłem i tak i tak. Na kablu z filamentu inny silnik działa, odwrotnie nie działa. Na to wynika, że problem leży w silniku
Taki ruch jest typowy jeśli silnikowi krokowemu brakuje jednej fazy lub jedna jest źle podłączona ("odwrotnie"). Nie wiadomo w którym miejscu ci nie łączy ale niemal pewne, że gdzieś