Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nieznacznie ustępuje jej Liverpool, który po wygranej na Wembley również ma na kocie komplet punktów.

@NoMercyMan: Masz zdjęcie tego kota z punktami? Szczerze czytając kilka punktów , że to był jakiś autotłumacz z angielskiego, albo markov generator. Popracuj nad edycją autokorekta nie zawsze jest najlepszym wyjściem bez przeczytania tekstu.
  • Odpowiedz
@StaXik: Nie ma sprawy chciałem konstruktywnie skrytykować na co mógłbyś zwrócić uwagę na przyszłość i wyszło trochę niefortunne porównanie. Chodziło mi o kontrukcję niektórych zdań jak " Niepokonany, choć nie bez rys" <- lepiej brzmiące niepokonany, chociaż nie bez skazy. Artykuł ciekawy, wymagający pracy, ale chciałem zwrócić uwagę na tą literówkę i kilka zdań, nie na oskarżenie o używanie tłumacza. Pozdrawiam i będę zaglądał ponownie.
  • Odpowiedz
Za przykład może obrać sobie Arsenal, który zwycięstwem z Newcastle przypieczętował i przedłużył serię triumfów.

@StaXik: Ale szanujmy się, czemu to nie jest czwarty punkt?
  • Odpowiedz
8. Manchester United również powoli się odkuwa, choć jego zawodnicy zbyt poważnie traktują stwierdzenia, że „Manchester jest czerwony” i drugi tydzień z rzędu kończą mecz w dziesięciu.

@StaXik: Mistrz
  • Odpowiedz