Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +105
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
DziadLab +11
Tak wczoraj pod jednym z wpisów dotyczącym piractwa pojawiły się tradycyjnie głosy takie, że "piractwo to nie kradzież. Przecież nikt nie traci na tym swojej kopii.".
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu

Zegarek Rodina 005, automat na Seagull ST17. Nie mam oryginalnego paska, będzie z niebieskim perlonem (pasuje do ciemnoniebieskich wskazowek).
W pełni działający (jednakowoż używany) można poczytać o nim tu https://www.watchitallabout.com/rodina-r005-bauhaus-watch-review/
Plusujcie wpis a zwycięzca zostanie wyłoniony w niedzielę wieczorem o 20.00 czasu #uk czyli 21.00 czasu PL. Zielonki nie są brane pod uwagę. Wysyłka oczywiście na mój koszt.
#zegarkiboners (sorry, to dla zwiększenia zasięgu) #zegarki
źródło: comment_hPFCUy62qTUiMG7s05C5v4pqszTFTLyJ.jpg
Pobierzźródło: comment_54nIasOwB2d02EQiqXLU67B49AbNWZrw.jpg
Pobierzźródło: comment_OAYkDbYCIV96CHBa0fFWGVsT5DpssQFx.jpg
Pobierz@dwa_koty_kastrowane: całkiem ładny, fajnie też wygląda z tym niebieskim perlonem
Dużo cbln za taki i czy mimo wszystko poza rozdajo da się kupić w polsce?