laleczkaZsaskiej
U Pani Dziekan w gablotce
#heheszki #tojestpowaznyuniwersytet
1181
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
d.....e
d.....e
@laleczkaZsaskiej: "No nie, w------o bezpieczniki topikowe" - nie powiedział nikt nigdy
1374
Moroder
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
570
goferek
@dwie_wiertarki_udarowe: tym bardziej, że od lat spotyka się tylko takie bezpieczniki
95
h.....e
h.....e
94
x.....w
85
T.....a
11
kupczyk
kupczyk
@heavy_horse: Nie każdy bohater nosi pelerynę
3
DryfWiatrowZachodnich
@laleczkaZsaskiej: @heavy_horse: Niech ktos wydrukuje i dowiesi ta paste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
k.....z
k.....z
2
miken1200
miken1200
tym bardziej, że od lat spotyka się tylko takie bezpieczniki

@goferek: Nie tylko. Siostra w bloku ma topikowe - robiła imprezę urodzinową i jej wywaliło (czajnik + piekarnik + coś tam). Ja w mieszkaniu mam takie jak na zdjęciu, ale główny bezpiecznik od mieszkania znajduje się w skrzynce w piwnicy i jest topikowy - wiem, bo przy remoncie go wywaliło - świeżo kupione mieszkanie, chodzę po sąsiadach z pytaniem gdzie
1
F.....n
F.....n
1
Trzesidzida
@laleczkaZsaskiej moja nauczycielka od fizyki wściekała się gdy ktoś mówił "kabel" a nie "przewód" i każdemu kto powiedział "kabel" odpowiadała tonem nacechowanym negatywnymi emocjami (oburzenie, irytacja, rozczarowanie, rozgoryczenie, wszystkie te emocje były obecne w jej głosie) "TYY SAAM JESTEŚ KABEL" xD
1
1.....h
1.....h
@goferek nie wszędzie, w energetyce zawodowej w wielu przypadkach wciąż stosuje się stare dobre Bi np. w obwodach niskopradowych, sterowania itd.
1
adam2a
adam2a
U Pani Dziekan w gablotce

@laleczkaZsaskiej: GABLOCIE INFORMACYJNEJ
1
Vedpox
Vedpox
@laleczkaZsaskiej: doczep kartkę to są korki analne i wołaj :)
1
Bialy_Mis
@iAmTS: zazwyczaj to na egzaminach pilnują nazewnictwa, lub w książkach "naprawach, dyżurnego"
1
w.....g
w.....g
Babeczka na elektrotechnice zawsze sie irytowala kiedy ktos mowil "kabel". Przewód, kuhwa!
0
d0c7
d0c7
To je UP, tego nie ogarniesz xd
0