Aktywne Wpisy

ish_waw +537

mentari +4
Mirki mam już dość brutalnych, pełnych przemocy książek i muszę sobie zrobić przerwę od tego gatunku (thriller, sensacja, horror). Co lekkiego, w miarę pozytywnego lub neutralnie obyczajowego, ale wciągającego możecie polecić?
#ksiazki #czytajzwykopem #czytajzkindle #kindle
#ksiazki #czytajzwykopem #czytajzkindle #kindle

Właśnie 2 raz musiałem składać reklamację ponieważ znów bank nie chciał mi wypłacić nagrody za udział w promocji za założenie konta. 2 razy po ostrych słowach banki przyznaly się do winy i wypłaciły mi należna nagrodę. Zaczynam twierdzić, że jest to chyba taka praktyka bo wiedzą że część osób odpusci i nie będzie walczyło o swoje.
1 bank twierdził, że nie wyraziłem wszystkich potrzebnych zgód marketingowych i później podczas reklamacji wyszło że podczas rozmowy telefonicznej nawet mnie o nie nie zapytali
2 bank twierdził że założyłem konto normalnie a nie ze specjalnej dedykowanej strony, a w warunkach promocji na stronie głównej nic takiego nie było napisane. Może w regulaminie ale wtedy by była sprzeczność. A konto na pewno założyłem klikając w jakiś odnośnik że strony promocyjne.
Miał ktoś podobne przypadki? Chce sprawdzić czy jest to częsta praktyka banków.
Miał ktoś podobne przypadki?
Nie, wszystko zgodnie z regulaminem a biorę udział w wielu promocjach.