Aktywne Wpisy

paniswiata +29
Czy ktoś mi wytłumaczy fenomen #plackiziemniaczane ? Kiedyś danie dla biedoty, której nie było stać na mięso- teraz każdy się jara XDDD przecież to jest sama skrobia i tłuszcz, żadnych dobrych wartości odżywczych. To nawet #mcdonalds jest zdrowszy, bo ma jakieś warzywa i mięso (więc trochę białka). Za każdym razem jak idę do matki i widzę placki na obiad to mnie c--j strzela, bo "fastfoody są złe i
Schwarzfahrer +43
W moim powiatowym kiedyś po fabrykach i kołhozach pracowali polacy, na początku zwykli to był rok 2010-2015, potem pracowły "areczki" 2015-2020. Następnie zjechała się ukraina i polak zaczął rywalizować z ukraińcem zatrudnionym przez agencje o robotę lata 2020-2025. Od tego roku, kierownictwo tam obieli ukraińcy, polaków nie ma, a zaczęli zjeżdżać obcokrajowcy o ciemniejszym niż polacy odcieniu skóry, mówiący językiem latynowskim. Nie wiem czy to hiszpanie, czy portugalczycy, kto wie może meksyk,

Komentarz usunięty przez autora
"na zawodową prostytucję do końca życia decyduje się niewiele dziewczyn."
to może wcale nie być ich decyzja: "ok, wystarczy, kończę".
może by chciały zarabiać dalej w ten sposób. tylko że dopóki istnieje cały czas nowa oferta dziewczyn w wieku 18-25 lat, to po prostu u tych starszych - telefon w którymś momencie po prostu przestaje dzwonić. i ogłoszenia znikają.
jakiś czas mogą oszukiwać zaniżając wiek, ale w którymś momencie przestaje to działać,