Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 288
0.9.7.3 #otwartywykopmobilny puściłem wczoraj update poprawiający błędy z listą wpisów i znalezisk.

Chciałem zaimplementować dodawanie ankiet, niestety błąd w apiv2 uniemożliwia nieoficjalnym aplikacjom korzystanie z tej funkcji. Zgłosiłem to trzy tygodnie temu do @maciejkiner ale nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi. @a__s
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@feelfree: niestety, w związku z intensywnymi pracami nad nowym wykopem w kodzie aktualnego serwisu wprowadzamy głównie poprawki związane z krytycznymi funkcjami. Zgłoszony przez Ciebie błąd czeka w todo a jego poprawienie niestety nie jest możliwe "od ręki"
  • Odpowiedz
  • 144
@maciejkiner: zdajcie sobie sprawę, że to przestało być zabawne? Co kilka dni ktoś wytyka wam błędy z działaniem serwisu a wy jak mantrę od dobrych paru lat powtarzacie to samo. Jeden z większych polskich serwisów nie jest w stanie doprowadzić swojego działania do dobrego poziomu, co chwilę przesuwając terminy aktualizacji i poprawek. Naprawdę wygląda to żenująca szczególnie dla osób z branży. @a__s
  • Odpowiedz
@Chochla:

szczególnie dla osób z branży

myślę, że szczególnie osoby z branży powinny wiedzieć, że w każdym dużym projekcie jest więcej zadań niż rąk do pracy. Chciałbym mieć tu 30 osób czekających tylko aż ktoś zgłosi jakiś błąd by móc go w 5 min naprawić. Niestety, trzeba je priorytetyzować smutnazaba.jpg
  • Odpowiedz
  • 44
@maciejkiner: kwestia zadyszki czy delikatnych opóźnień to rzecz normalna ale to co robi wykop to jest patologia. Jeszcze nie widziałem tak beznadziejnego podejścia. W takim razie albo twój pracodawca jest ślepy i nie liczy się z twoim zdaniem (nie chcąc powiększyć działu) albo macie tak słabe warunki/(nie)odpowiednią reklamę.
  • Odpowiedz
  • 2
@maciejkiner: Chodziło mi tylko o potwierdzenie tego że wiecie o problemie. Nie wiedziałem czy moje zgłoszenie doszło do was czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie oczekuje natychmiastowej poprawki ani nic
  • Odpowiedz
  • 16
@maciejkiner: w takim razie należy znaleźć sposób na jego rozwiązanie szybciej niż kolejne kilka lat. Miło, że tym razem odpisałeś jakieś konkrety.
  • Odpowiedz
myślę, że szczególnie osoby z branży powinny wiedzieć, że w każdym dużym projekcie jest więcej zadań niż rąk do pracy

@maciejkiner: szczególnie osoby z branży wiedxa że w takiej sytuacji rozbudowuje się, a nawet buduje kolejny zespół. Nie staliście się dużym serwisem wczoraj więc tak się kończy januszowanie przy budzecie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz