Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@worm_nimda: nie mogę chyba aż takich szczegółów zdradzać. Profilaktycznie nikt mi tego nie podał (prawie wszystko wrzucam do sklepu) ( ͡° ͜ʖ ͡°) mogę się wypowiedzieć na temat tych, które jadłem w ciągu ostatniego miesiąca - są spoko. Ale z drugiej strony, co ja wiem o kawie, skoro wybieram niebieską sypaną primę zamiast espresso z d-------j maszynki za 10k XD także może po prostu moje wymagania
  • Odpowiedz
@Lorenzo_von_Matterhorn: a uwzględniłeś w tym, że coś z tymi półproduktami trzeba po zakupie zrobić, aby uzyskać żelka? ( ͡° ͜ʖ ͡°) małe kubki są dosyć tanie, więcej plastiku = wyższa cena. Foliowe opakowanie to najniższa cena. Planujemy wprowadzić plastikowe opakowania 1 kg i 1,8 kg.
  • Odpowiedz
@ecco: uniwersalna folia + nalepka to na pewno mniejszy koszt. Wtedy fajny byłby zestaw kilka kilo i wszystkiego po trochu.
Tak uwzględniam, ale też nie robisz tego po 0,5 kg na partię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kubek 1/3 kg kosztuje 5-7 zł.
  • Odpowiedz
@Lorenzo_von_Matterhorn: zgadza się. Przygotujemy niebawem TOP10, pewnie będzie jakaś ankieta. Produkty z TOP10 spakujemy w małe opakowania, np. 200 gramów i taki zestawik będzie jedną paczką ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie coś chyba byłoby ok?
  • Odpowiedz
@ecco: Pytam o tę kawę, bo kiedyś piłem neskę rozpuszczalną i mi wystarczała. Od kiedy przerzuciłem się na ziarna i je sam mielę przed zaparzeniem, to okazało się, że neska jest niepijalna. To już nieistotne, czy parzy się tak, czy siak, czy ekspress za 10k czy za 500zł. Różnica pomiędzy rozpuszczalną a świeżą jest gigantyczna. :)
  • Odpowiedz
@worm_nimda: jak się przyjrzysz to w niektórych żelkach widać zmielone ziarenka ( ͡° ͜ʖ ͡°) rozpuszczalną czasami piję, ale to akt desperacji, gdy muszę szybko załadować MOC ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@ecco: rób na gazie.
btw masz zestawy kilowych paczek na alle, dlaczego nie ma zestawów dla kubków?
I jest halloween paczka z darmową wysyłką, tylko po co skoro teraz każdy ma smarta? :)
  • Odpowiedz
@Lorenzo_von_Matterhorn: te zestawy były robione pod specjalną promocję z darmową wysyłką i tak już zostały ( ͡° ͜ʖ ͡°) kurde każdy już ma smarta? :D to działa tak, że produkt musi być za min. 40 zł, czy może być kilka produktów za łącznie minimum 40 zł aby smart zadziałał?
  • Odpowiedz