Wpis z mikrobloga

@NormalnyJa: Ja mam dokładnie to samo, ale z odkurzaczem Roborock s50, próbowałam już wszystkiego, wszelkich lokacji, odinstalowywania appki, resetow wifi, telefonu, nic nie pomaga, żeby widział. Nawet dwa konta załozyłam jedno na Polskę, a drugie na USA i tu i tu próbowałam różnych lokacji i nic. Nawet nie wiem po tym RODO jakie powinno się wybrać i przy zakladaniu konta i w ustawieniach :(. Czarna magia.
  • Odpowiedz
@NormalnyJa: @Ledziek: @Napedikr: Czy ktoś rozwiązał problem z aplikacją Mi Home z air purifier 2s. Z starszą wesrsją "2" nie miałem problemu a 2s nijak nie mogę sprawić żeby mi home go zobaczył. Zainstalowałem z chinami kontynentalnymi, nawet próbowałem w języku chińskim, aplikacja czego praktycznie nigdy nie robie dostała nawet wszystkie uprawnienia i dalej problem.
  • Odpowiedz
Mirki, może ktoś tutaj trafi z tym samym problemem co ja. Mi udało się rozwiązać problem z nawilżaczem powietrza i routerem Connect Box z UPC w ten sposób, że zmieniłem w ustawieniach routera WPA-PSK/WPA2-PSK an WPA2-PSK (w Ustawienia Zaawansowane -> Bezpieczeństwo) + wyłączyłem 5 GHz (nawilżacz działa tylko z 2.4GHz).
  • Odpowiedz
@masz_kara: nie trzeba wyłączać sieci 5G, wystarczy zmienić nazwy sieci w ustawieniach routera. UPC w ConnectBox trochę głupio ustawia te same nazwy dla 2,4 i 5G przez co nigdy nie wiemy z jaką siecią połączyło się urządzenie. W ustawieniach routera, zakładka bezpieczeństwo, można zmienić nazwę jednej i drugiej
  • Odpowiedz