Aktywne Wpisy

Megatron_John +38
Synek wstał, posłał łóżko, otworzył okna w pokoju, wziął prysznic, zrobił sobie i młodszej jedzenie do szkoły, wyszedł z psem, chłopak 8 lat idzie do 2 klasy. Stary raz ustawi i chodzi jak zegarek. Pytam się w aucie
- będziesz się bił?
- jak trzeba.
- dobrze.
Po drodze zajechaliśmy do maka na lody z rana🤙
- będziesz się bił?
- jak trzeba.
- dobrze.
Po drodze zajechaliśmy do maka na lody z rana🤙
źródło: temp_file2844533362463729246
Pobierz
cichyyx +688
Co wy sie p----------------e do tych dzieci, co im sie rok szkolny zaczyna, jak srednia lat na wykopie to pewnie z 30 plus i zadne dzieci tu nie wchodza, bo to portal dla starych dziadow, i to my p--------y glupoty

![Google: "Twój smartfon wymaga naszej zgody na instalację czegokolwiek". [EN]9min](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9f0050cf000bbbfe54791c8282f2f7da4cfa2cb911fe1fd74c42389b0b006471,q80.jpg)

#komputery #pytanie #windows #windowsxp #microsoft #informatyka
źródło: comment_zdqB9PUQ0ix1CYz9jBdIjMv8y1fQN7lF.jpg
Pobierzfixmbrchkdsk /rczy coś jeszcze było potrzeba?
@handballer:
@Line-Storm: wpisałem exit, pojawiło się te standardowe okno jak po twardym wyłączeniu, wybrałem uruchom system normalnie, ale niestety nadal się nie ładuje, robaczek tylko sobie chodzi i nic więcej. Są jeszcze jakieś inne opcje?
źródło: comment_bbcGi9W8r3f3NeIagFaY9Sr0NLVizG5N.jpg
PobierzW konsoli odzyskiwania co wyżej wrzucałeś
fixmbr
chkdsk /r
czy coś jeszcze było potrzeba?
@Line-Storm: ja by zrobił jeszcze chkdsk /f /r
@Line-Storm:
@paki82:
@BaronOpryskus: sprawdzam komendy. Najpierw zrobiłem chkdsk /r potem bez restartu fixboot, restart ale znów się nie ładował, a teraz po załadowaniu instalatora z płyty od razu fixmbr i taki komunikat mi się pojawił. Co dalej?
źródło: comment_T1NXUQLp2P5MJyIOpKggbgDixlp1eQ6m.jpg
Pobierz