Aktywne Wpisy
luke-mat +224
Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
źródło: image
Pobierz
ish_waw +490

W rodzinie jeździ taka laguna właśnie 1.9dci, od nowości do dzisiaj wymieniane rzeczy eksploatacyjne plus pompa paliwa. Ale po 450 tys km przebiegu miała prawo. Tak mi sie wydaje.
@Kokardka_88: O to to! Mam ja renault megane z 1.9 dti i tam w instrukcji jak wół pisze żeby lać co 30k. Jaki silnik to przeżyje? Leję co 10k ten olej.
Swoją drogą w tej megance to pancerna skrzynia biegów jest. Z winy mechanika jeździłem bez oleju i przeżyła to skubana.