Aktywne Wpisy
mlody91pl +9
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

WeunianyTrampek +237

źródło: comment_Q4ADsMf3pWfOqRh1S3WMd90RjWPJGREL.jpg
Pobierzosobiście przeszedłem 1 i 2 ale nie znam nikogo ze znajomych kto by grał w 1
tak samo większość piszących na necie to jakieś dzieci co nawet nie rozpoznałyby half-life 1 po screenie
większość graczy hearthstone mających po setki/tysiące godzin nie ma i tak wszystkich kart które by chcieli, RNG w pakietach i ciągłe dodawanie nowych kart praktycznie zapewnia 100% nie trafienie kart jakich potrzebujesz do decku, jest to grind na tysiące godzin, znam gościa co miał okres gdzie tygodniowo 50 funtów wpłacał na paczki w heartstonie, w artifacie zmieścisz się w 100$ za cały konkretny deck
wystarczy
w heartstonie wydasz dużo dużo więcej albo poświęcisz tysiące godzin (a i tak po tych tysiącach godzin nie masz pewności czy zbudujesz deck taki jak chcesz) co wygląda jak praca tylko, że zamiast zapłaty dostajesz karty
w artifacie patrząc z perspektywy zagranicznego gracza wydasz jedną dniówkę w pracy na karty i tworzysz deck, sama przyjemność dla pracującej osoby
jakbym grał w karcianki to nawet bym się nie zastanawiał nad
w Artifacie wydajesz 1 dniówkę i masz zbudowany deck
ale skoro wydanie 1 dniówki to takie wielkie p2w , to w sytuacji gdzie każdy wyda 1 dniówkę dającą mu p2w według twojej logiki, nie będzie przegranych ?
@mariusz-skorp: Co ty się tak uczepiłeś tej jednej dniówki. Jeżeli gracz który wyda na grę dodatkowe 5 zł więcej od drugiego gracza i dzięki temu zyska nad nim przewagę (lepsze karty/deck/statystyki/cokolwiek) automatycznie staje się P2W. Bronienie
Artifact jest p2w. Ba, jest pay to play.
Chcesz zagrać - musisz kupić grę.
Chcesz powiększyć kolekcję - musisz kupić pakiety/karty
Chcesz wygrywać - musisz mieć dobre karty