Wpis z mikrobloga

@Amelcio IDEALNIE WPISUJESZ SIĘ W MŁODZIEŻOWE SŁOWO ROKU 2018

Człowieku mniej trochę godności i usuń konto, przecież nikt cie już tu nie traktuje poważnie. Jeszcze dodałeś pół tagu na czarną bo się boisz krytyki

Specjalnie dla wszystkich przygotowałem wizualizację wszystkich analiz @ Amelcio na temat ile to BTC będzie kosztował na koniec roku. Enjoy!

Bonus w komentarzu

#bitcoin
d.....y - @Amelcio IDEALNIE WPISUJESZ SIĘ W MŁODZIEŻOWE SŁOWO ROKU 2018

Człowieku ...

źródło: comment_8xSxCyDFEL07mY2be2Lp1606Ldlw3eFw.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Człowieku mniej trochę godności i usuń konto...

@dla_zabawy: to nic nie da on usuwał i zakładał już chyba z dwadzieścia różnych kont. Jak to jest, że wykop nie zbanował go permanentnie? Nie mam pojęcia jak to się dzieje, że jedni dostają takie zakazy natychmiast a innym uchodzi to płazem przez lata. Taka iluzja porządku i reguł.
  • Odpowiedz
Nie mam pojęcia jak to się dzieje, że jedni dostają takie zakazy natychmiast a innym uchodzi to płazem przez lata. Taka iluzja porządku i reguł.

@pawlo74: Szukasz porządku i reguł na wykopie? Nie takie akcje tu odchodziły
  • Odpowiedz
@dla_zabawy: niech zgadnę? Masz 15 lat i czas żeby robić takie analizy wpisów z g---o wykopu? Jak widzę jakieś grafiki z wpisami, zrzuty itp. to od razu daje mi obraz jakim debilem musi być osoba która poświęca na to swój czas
  • Odpowiedz
@dla_zabawy: jest dobrze można kontrolować samemu, tylko nie powinienem widzieć trola całkiem a oni pozwalają na to abym go widział jak napisze do mnie i mógł podejrzeć co pisze. Nie powinno tego być.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Tak możesz postawić na kontrole przez użytkowników ale wtedy też przydał by się mechanizm żeby nie było setek klonów. Bo jak sobie raz ustawisz filtry to nie chcesz żeby klony troli wypadały poza filtr
  • Odpowiedz
Jak to jest, że wykop nie zbanował go permanentnie? Nie mam pojęcia jak to się dzieje, że jedni dostają takie zakazy natychmiast a innym uchodzi to płazem przez lata. Taka iluzja porządku i reguł.

@pawlo74: Jeśli usuniesz stare konto to możesz mieć nowe
  • Odpowiedz