Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +139
Co się stało z tym krajem tak szczerze?
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach

Kirsuu +63
Zrobiłem nowego Soyjaka do rodziny soyjaków, o imieniu Simon. Tak jak Chud zawsze mówi „nothing ever happens”, frazą Simona jest „it depends”. To po prostu parodia centrysty
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Człowieku mniej trochę godności i usuń konto, przecież nikt cie już tu nie traktuje poważnie. Jeszcze dodałeś pół tagu na czarną bo się boisz krytyki
Specjalnie dla wszystkich przygotowałem wizualizację wszystkich analiz @ Amelcio na temat ile to BTC będzie kosztował na koniec roku. Enjoy!
Bonus w komentarzu
#bitcoin
źródło: comment_8xSxCyDFEL07mY2be2Lp1606Ldlw3eFw.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/28670455/iota-kryptowaluty-btc-bitcoin-dla-tych-ktorzy-uwaz/
źródło: comment_dlpWuQ7elwpT3ErDo9eO7OWIunLyUoGc.jpg
Pobierz@dla_zabawy: to nic nie da on usuwał i zakładał już chyba z dwadzieścia różnych kont. Jak to jest, że wykop nie zbanował go permanentnie? Nie mam pojęcia jak to się dzieje, że jedni dostają takie zakazy natychmiast a innym uchodzi to płazem przez lata. Taka iluzja porządku i reguł.
źródło: comment_6w8QXmhefA9Y6VIG1xgUqvZmTuSAVeha.jpg
Pobierzźródło: comment_TtgtCwg0NwGdprgOj8QYFa7JnsVyh88B.jpg
PobierzJa czekam aż mu tego dużego longa wyczyści...
Gdy krwawi korzystaj i kupuj. Jedziemy ! :) A ja na longu od 3381 za sporą sumkę :) nie złamałem się nawet przy spadku w nocy do 3250 :) ( stopa miałem na 3211 ) Myślę że po tak ogromnych spadkach jedziemy teraz korektę do 6-10k USD
https://www.wykop.pl/wpis/37310151/gdy-krwawi-korzystaj-i-kupuj-jedziemy-a-ja-na-long/
@kamil-wasniewski: W sumie racja może niech nie usuwa konta można grać przeciw jego analizom
@kamil-wasniewski: Gorzej jak nas kiedyś podliczy za te sygnały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawlo74: Szukasz porządku i reguł na wykopie? Nie takie akcje tu odchodziły
@dla_zabawy: nie szukam, ja jestem anarchistą i uważam wszelkie formy kontroli za złe. Zaznaczam tu stronniczość modów.
@pawlo74: Jeśli usuniesz stare konto to możesz mieć nowe