Aktywne Wpisy

Serrrek +150
Uważam że wszystkie nowe samochody rejestrowane w Polsce powinny mieć blokadę prędkości 150 km/h. Sprzedaż/posiadanie samochodu bez blokady powinny być legalne, ale zdjęcie blokady po uzyskaniu rejestracji powinno być przestępstwem.
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja

UsmiechnietaPolska +253
Nie zgadniecie co #stanowski #kanalzero ma do powiedzenia w sprawie aresztowania Romanowskiego - nagrał obiektywny filmik w którym przedstawione są różne możliwości interpretacji przepisów dotyczących immunitetu w Zgromadzeniu Parlamentarnym Rady Europy.
Nie no, jajcuję, przypadkiem tak akurat wyszło że wziął opinię profesora który twierdzi, że Romanowskiego chroni immunitet i powinien być zwolniony z aresztu. Przypadkiem jest to też zgodne ze spinem pisowców, który jest grzany od wczoraj.
#
Nie no, jajcuję, przypadkiem tak akurat wyszło że wziął opinię profesora który twierdzi, że Romanowskiego chroni immunitet i powinien być zwolniony z aresztu. Przypadkiem jest to też zgodne ze spinem pisowców, który jest grzany od wczoraj.
#

#euroweek
Potem wyszło, że niby jeden z opiekunów (Chorwat więc katolik najpewniej) utrzymywał z 16 czy 17 letnią podopieczną kontakt i pokazał jej zdjęcie fiuta - logicznym wnioskiem naszych spermiagemonste©ów było uznanie, że Arabowie gwałcili kilkuletnie dziewczynki za kase Sorosa.
To tak w skrócie.
1. Wykopek wrzuca robi znalezisko
2. W tym znalezisku są zdjęcia jak araby obściskują w wieku 11-13 lat
3. 3500 wykopów
4. Moderacja usuwa całe znalezisko nawet z komentarzami
@ruum: Głownie to Hindusi i Chorwaci.
Ale #!$%@? akcja. Wiedziałem, żeby nie wchodzić na wykop do świąt xD Dzięki za wytłumaczenie :D
Jeden zjeb mi tłumaczył, że to nie jest wazne, czy była pedofilski gwałt na kilkulatce czy 17 latka dobrowolnie poszła spać z obcym, bo w obu wypadkach nastepuje zanieczyszczenie polskich genów xDDDDDDDDDD
@a-lexis: Zamilkłem, bo to nawet mnie przerosło, a mam doświadczenie (16 lat na różnych frontach) w internetowych wojenkach.
1. Ktoś znalazł fotki dziewczynek z obozu, które tulą się do dorosłych opiekunów i dają im buziaka w policzek (opiekunowie są z innych krajów)
2. Przy jednym ze zdjęć był też dwuznaczny komentarz "zostawię ci okno otwarte"
3. Pojawił się filmik dziewczęcia które tłumaczy że była na euroweeku ale nic takiego tam się nie działo, przyznaje że takie rzeczy mają miejsce ale wyłącznie w kontekście przyjacielskim. Jednocześnie mówi że kiedyś była tam afera z opiekunem który wysyłał byłej podopiecznej jak się masturbuje.
4. Ktoś znalazł na fejsie dziwne komentarze, prawdopodobnie uczestniczek