Wpis z mikrobloga

@wicherq: watpie by to cos dalo, wiekszosc meczow grali ze mna jakby grali na nowicjuszu, moi biegali jak sparalizowani, co chwile wylewy, gram dosc defensywnym ustawieniem z dwoma defensywnymi gueye i ndidi a i tak mnie jebia srodkiem w kazdym meczu i od kiedy gram w 19 czyli z 3 tygodnie dalej nie wiem o co chodzi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kemilk: jego to mam zamiar kupic koniecznie jak tylko znajda sie na to fundusze bo rzeznik dobry z niego ;p

ogolnie jakies porady co do taktyki/skladu, co ewentualnie zmienic przy niskim budzecie, kogo ewentualnie za tego jesusa bo slabo mi sie nim osobiscie gra wiec mysle go sprzedac i kupic kogos innego, aubameyang kosztuje podobne pieniadze z tego co sie orientowalem
e.....k - @kemilk: jego to mam zamiar kupic koniecznie jak tylko znajda sie na to fun...

źródło: comment_YtlFe1nIBpogLvuJAYBrOPdS8kltMsXr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@ellenfelek w meczu spróbuj 4231
Tak jak mowisz:
Auba
Son, Dele, mahrez
Wymień obronę, kup Davinsona Sancheza, może Baillyego tez. Później idź w Van Dijka i wymień boki (Walker na pewno - najlepszy po).
Bramkarz na końcu. Ogarnij ruszenie się bramkarzem prawym analogiem, ale tylko przy finezjach z dystansu, idziesz wtedy na długi słupek.
  • Odpowiedz
@kemilk: mysle sprzedac jesusa ktory kosztuje 250+k, za to wymienic obrone, firmino na spo i do tego jakas tansza alternatywa na atak? bo domyslam sie, ze vardy ktorego mam na lawce sie nie nada (mimo ze byl u mnie najskuteczniejszym napastnikiem ale na lw za slaby juz jest), moze kane?
  • Odpowiedz
  • 1
@ellenfelek odnośnie obrony proponuję Ci: Mendy, Davinson, Bailly, Walker. Zostanie Ci na Fabinho chyba i Firmino. Masz włączone precyzyjne wykończenie?
  • Odpowiedz
  • 0
@ellenfelek jest świetnie.moze grać Rosem, tak jak mówi kolega, ale to już kwestia detalu.
4231 właśnie w tej wersji. Skrzydłowych spo ustaw na zoatawaj w ataku. Lacazett na wybiegaj za plecy. Spo zostawaj z tylu, to samo Lo i Po. Pewnie zresztą to wiesz, bo to klasyka.
Proponuję zbierać na Van Dijka za Baillyego teraz.
No więc pamiętaj o finezyjnych strzałach, staraj się to robić Sonem i Mahrezem przy zejściu do
  • Odpowiedz
@kemilk: zmiany przyniosly jakies +500 do jakosci gry, walkera zmienilem na futmasowego valencie, mendyego na futmasowego van aanholta, kot swoja droga, fernandinho na if lerme za wymiane fut i juz calkiem gra orkiestra, 3-5 bramek na mecz, obrona daje rade i trace tez mniej bramek niz zwykle, jest kocur
  • Odpowiedz