Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +184
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
troglodyta_erudyta +426
Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Redukuje tkankę tłuszczową i w każdym dniu mam po dwa ćwiczenia rampa x3/x6. Czy dobrym sposobem będzie dokładanie z treningu na trening +2kg?
Drugie pytanie to ile kg dokładać co serie w rampie? Im więcej serii tym lepiej ale też nie wydaje mi się, że dobrym sposobem jest zaczynanie od gołej sztangi i dorzucanie po 1 kg xdd
Dzięki za odpowiedź!
#trening #silownia #mikrokoksy
Komentarz usunięty przez autora
@Sparrowekk
Rób kilka serii rozgrzewkowych z coraz większym ciężarem, zachowując ilośc powtórzeń w rampie w każdej serii, aż do maksymalnej serii, w której ledwo dajesz radę zrobić pełne 3 czy tam 6 powtórzeń. Ilość serii w rampie co najmniej 4-5, przeskoki na początku co 20-40 kg, potem co 10 kg, ale zależy od ćwiczenia. Przykładowo 6 x 20(sztanga)/60/80/90/100 kg.