@Kombajn_Zniwny: @ufoludek-zkosmosu: Nikt nie miał dostępu do mojego konta, nie wrzucałem nic od dłuższego czasu, aż do dziś i rzeczywiście przez chwilę miałem bana.
@rybryt: No z tego co wiem to Twoje konto zostało przejęte i wrzucało nielegalne treści, za które dostało bana Do Wyjaśnienia. A teraz znów masz dostęp do konta.
@rybryt: Pewnie masz teraz zmienione hasło, bo po zmianie hasła nie wylogowuje Cię automatycznie. Prawdopodobnie już się nie zalogujesz na pierwotne hasło po wylogowaniu się i będziesz musiał je odzyskać poprzez e-mail.
A zdjęli Ci bana pewnie dlatego, że zalogowałeś się z tego samego IP. co zawsze, ale się na tym nie znam więc może pisze totalne głupoty.
@Kombajn_Zniwny Weryfikacja dwuetapowa nie działa na apce na androidzie. Mimo weryfikacji dwuetapowej ustawionej wnioskach profilu przez apke następuje logowanie bez kodu dwuetapowego. Kod wymagany jest tylko przy logowaniu w przeglądarce. Także to ułuda bezpieczeństwa.
@gzres: Bagiety na chacie, wyjaśnienia na policji i komp zabrany do przeczesania pod kątem nielegalnych treści. Czyli typowa Polska- musisz udowodnić że jesteś niewinny bo Policja pewnie będzie przeciwko tobie(ʘ‿ʘ)
Masz masz, tylko jeszcze o tym nie wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli ktoś z Twojego konta wrzucał nielegalne treści, miałeś jakieś wymuszoną zmianę hasła czy coś?
źródło: comment_dUqeqt9pzT71Zq4veI6lgE14jC4gWEx1.jpg
PobierzA zdjęli Ci bana pewnie dlatego, że zalogowałeś się z tego samego IP. co zawsze, ale się na tym nie znam więc może pisze totalne głupoty.
Komentarz usunięty przez autora