Aktywne Wpisy

sha128 0
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
uncle_freddie +184

Miejsce: ul. Wielicka 42, Warszawa. Data: 17 lutego, godziny 13:00-17:00.
Jeśli się zastanawiasz czy wpaść to lepiej się nie zastanawiaj tylko wbijaj bo będziesz żałował (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak jak wspominaliśmy wcześniej szykujemy na zlot perełki, nie będą to Piwa lubelskiego browaru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nadszedł czas aby uchylić pierwszy element tej składanki:
BMW M3 E30 DTM - Biała strzała
Auto zrobione totalnie bez kompromisów, zawita na naszym evencie, aby każdy z nas mógł zobaczyć na własne oczy ten porządny kawałek starej dobrej niemieckiej motoryzacji.
bądźcie w gotowości #soon kolejne elementy tej acligowej układanki...
#acleague #bmw #e30 #dtm #samochody #motoryzacja #assettocorsa #simracing
źródło: comment_jGo7QBFNvBu8jTtvhn4rQQLBqYySGCOB.jpg
Pobierz