Aktywne Wpisy

MonazoPL +101
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +27

Komentarz usunięty przez moderatora
Tynk dasz rade moze jakos przykamuflowac. Sa takie male wersje na usterki.
Komentarz usunięty przez autora
Powiedzieć ci, co się stanie w najbliższym czasie? Twoja dziewczyna, mimo tego, że sprowokowała całą sytuację, zrzuci winę na ciebie i będzie chciała, żebyś ją przepraszał. Będzie się zasłaniać tym, że ci się uroiło z tą próbą zatrzaśnięcia drzwi, że jesteś agresywny etc.
powodzenia
Tez pewnie bym zachowal sie jak op ale logika mi podpowiada, ze mogl zalozyc maske czarujacego partnera.
mogła jak człowiek poprosić, to nie, zażądała i zaczęła po nim jechać, bo się ze smyczy zerwał xD
@Arturian: nie znam się na tym, ale spróbuję oczywiście. Problem jaki mam z tą ścianą, to że powierzchnia, tekstura tynku jest taka chropowata. Pic rel.
Wiesz jak taki tynk położyć?
Ten komentarz został dodany przez osobę
źródło: comment_lEaW6ghZ2wE8TlXiXHloyGMHlnGFiYgB.jpg
PobierzDobra rada, dzięki!
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop}
Dlaczego powinienem podać jej ten portfel?
Nie mogę tego zrozumieć. Jesteśmy partnerami, ale w jej oczach to jest często relacja na zasadzie Pan i sługa - kto ma być w jakiej roli nie muszę chyba mówić. Jest tak zwłaszcza jak są obecne osoby trzecie, tak jakby to było na pokaz. Na zasadzie "patrzcie jak się mnie słucha".
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
Ok, zgadzam się z Twoim komentarzem, ale obawiam się, że rano będzie tak jak kilku mirków już napisało. Moja dziewczyna będzie oczekiwać ode mnie przeprosin i będzie twierdzić, że wina jest w 100% po mojej stronie i że drzwi to ona przymykała dla lepszego feng szui, czy coś...
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop}