@Meph1k: Mam tylko nadzieję, że ten kto pierwszy to wrzucił robiła baita. Jeśli nie, to za kilka usłyszymy o brutalnym mordzie rodziców lub samobóju dzieciaka.
@Meph1k: Mój kuzyn do 10 roku życia miał takie żetony. Kiedyś przyjechał do mnie na wakacje na tydzień, jak miał wracać do domu to płakał, krzyczał i wyrywał się z rąk ojca, bo nie chciał wracać. Ostatecznie i tak się nie uczył i robił im na złość zbierając żetony na minusie. A jak mu coś zakazali lub kazali się uczyć to po prostu tępo się patrzył w ścianę przez kilka
@Meph1k 17 lat i takie zasady xD. Powinno się uczyć decydowania o sobie a nie czegoś takiego, patologiczna sytuacja. A nocowanie w kolegi to jak działa? Spanie też jest liczone jako godziny? XDD
@Slover Smutne to jest. Najbardziej z tego powodu, że to jest tresura a nie wychowanie. Nie uczy się dziecka że powinno się coś zrobić bo jest to moralne, dobre tylko dlatego że tak. Prosta droga do wychowania psychopaty, osoby z zaburzeniami oraz obrzydzenie nauki do końca życia.
Eh w sumie karma do takich rodziców wróci, szklanka wody na starość 20 zetonów bulwo xD
"Za niezjedzenie posiłku - -1 żeton"
masakra jak w psychiatryku. tylko tam to rura w żołądek i tyle a tu jakieś szczucie
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeden żeton za 5 w szkole, ja p------e, ile tych ocen można wpisać w ciągu roku, z 6 z każdego przedmiotu? XDDDD
@Meph1k: