Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrowarPERUN: Ktoś się machnął na etykiecie, czy to celowa dezinformacja? No bo w trakcie projektowania etykiety... ciężko tego nie zauważyć. W Illustratorze się komuś warstwy pomyliły.
  • Odpowiedz
@BrowarPERUN: Ostatnio kupiłem kilka ostatnich sztuk wystawionych w Lidlu ;) Ze świadomością, że nie będzie tym samym piwem, co na początku, ale za 3 zł postanowiłem spróbować. Wypiłem dotąd jedno i nie powiem, żeby było niedobre, po prostu typowe objawy starszego chmielu plus trochę szczypior i nic więcej. Nie wygląda mi to na infekcję. Czyli wychodzi na to, że część butelek była ok, a część już nie...
  • Odpowiedz
@BrowarPERUN he a jak ja zobaczyłem juicy w Lidlu to rzuciłem się na nie jak szczerbaty na suchary bo były chyba po 5zeta A kiedyś próbowałem i było naprawdę zajebiste na tyle że wszystkie późniejsze aipy były tylko gorsze. Jaki było moje zdziwienie że nie smakuje tak rewelacyjnie jak to pierwsze które piłem. Ale za cholerę nie spojrzałem na pochodzenie na etykiecie. Swoją drogą gdzie robili ostatnią warke? Bo 2 marca
  • Odpowiedz
@wychu:
tak, widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szkoda jednak, że dopiero wywołanie gunwoburzy spowodowało, że uzyskujemy potwierdzenie o błędzie, a także dowiadujemy się o skali zjawiska ("150-200 butelek"). To dało się załatwić wcześniej i nie było potrzeby stawiania sprawy na ostrzu noża...
  • Odpowiedz