Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L3stko: Jestem za! Już kiedyś rzuciłem pomysł destabilizatorowi na PW i był pozytywnie nastawiony. Od siebie rzucam luźną propozycję, żeby odbyły się, w miarę możliwości w ramach zawodów klubowych. Wtedy, gdyby były jakieś zastrzeżenia co do wiarygodności, to moglibyśmy wyznaczyć arbitra, który dostałby wgląd do komunikatów. Chyba, że będziecie bardzo wrażliwi na punkcie RODO, to wtedy nie ma sensu. Pozostaje wybór konkurencji i tarczy, bo widzę, że niektórzy strzelają do
  • Odpowiedz
@AloneShooter: wiem co masz na myśli, ale chodzi o powszechność i dostępność... pewnie znajdzie się jakiś z 50 bmg i strzelnicą 800m nieopodal tylko czy będzie miał z kim współzawodniczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@L3stko: Gładką lufę też bym skreślił, bo nie wszyscy mają timery, a jeżeli mielibyśmy rzeczywiście zrobić to w ramach swoich zawodów klubowych, to na 99% u każdego będzie inny regulamin, więc bez sensu.
Na pneumatyki też chyba wielu nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
Na pneumatyki też chyba wielu nie znajdziesz.

@JudzinStouner: >17J tak ale wiatrówki pewnie są w niejednej wykopowej piwnicy. Niech osoby bez pozwoleń też się z nami pobawią. To będzie forma upowszechnienia strzelectwa.
  • Odpowiedz
@L3stko: Może na początek pilot? Pistolet centralnego zapłonu, 25m, z wolnej ręki do TS2? Na zasadach fair play? Zdjęcia dwóch tarcz plus suma punktów?

Chyba pistolet ma każdy strzelec sportowy i kolekcjoner...
  • Odpowiedz
@siepan: No gdzie? :D Chyba 9/10 strzelnic ma ośkę setkę.

>17J tak ale wiatrówki pewnie są w niejednej wykopowej piwnicy. Niech osoby bez pozwoleń też się z nami pobawią. To będzie forma upowszechnienia strzelectwa.

@L3stko: W sumie racja. Może być przyjemniej, a przymusu nie ma.
  • Odpowiedz
@gregor40: jasne, można na próbę zacząć od jednej konkurencji, sprawdzić jak to pójdzie a później rozbudować.

@JudzinStouner: a nawet czarny proch. To jest przecież kwestia jednej dodatkowej zakładki w arkuszu. Jak się bawić to się bawić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz