Aktywne Wpisy

jmuhha +75
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +288
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

Dzwoni do mnie wykonawca:
[W]ykonawca - Dzień dobry Panie Mi_sky. Dzisiaj rano inwestor wprost powiedział, że mamy ścianę zrobić tak by podpisał się Pan na zakończenie budowy. Po paru dniach chce tą ścianę rozwalić.
[J]a - On chyba sobie jaja robi?!
[W] - Chyba nie robi... Po moim jednym "ale" wykrzyczał, że on za to płaci i mamy robić jak on chce.
Dzwonie do Inwestora:
[J] - Dzień dobry. Właśnie dzwonił do mnie Wykonawca.
[I] - Na ch*j on do Pana dzwonił?
[J] - Dzwonił w sprawie waszej dzisiejszej rozmowy. // starałem się spokojnie rozmawiać
[I] - Ch*j Panu do tego co zrobię potem.
[J] - A nie może Pan spokojnie rozmawiać?
[I] - Żegnam Pana.
Także zaraz ide się przejść do inspektoratu (który i tak to oleje bo domy jednorodzinne mają gdzieś) poproszę by było to zapisane, że inwestor ma takie plany i tyle.
Od wykonawcy wiem, że nie ma opcji by ich firma wykonywała zmianę.
Uprzedzając pytanie dlaczego nie zerwę współpracy.
W tym momencie zostało mi czekać aż wszystko w środku ogarną i mogę kończyć budowę.
#budownictwo #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No to niech robią. Podpisz jak zrobią. Poczekaj miesiąc i zgłoś rozmowę gdzie trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej jak czasami się znajdzie jakiś niespełniony artysta architekt. Podobnie potrafią mieć dziwne pomysły które są niemożliwe do wykonania w normalnej cenie.
No chyba że dekoratorem można również zostać jak się umie ustawić meble w pokoju i wstawić kwiatka niczym pani Dowbor #pdk, jeśli